Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre hogy reagáltatok volna? (kérdés röv. )
engem mindebből csak az zavarna, hogy miért nem mosta ki? úgy volt kimosatlanul több hónapig/évig a fiókban?
az, hogy neked adta (meg ezek szerint a mosatlanság is) az azt bizonyítja, hogy le se tojja, mi van azzal a boxerrel, szóval nem fontos neki.
de ez a mosatlanság... *fejcsóvál*
Irtó buta emberek járnak ide. A vért, ha nem egyből mosod ki a ruhát, már nem lehet kiszedni házilag. Ott marad örökre, 100 mosás után is max halványodik. Nincs szó nem mosásról.
Amúgy meg szerintem kamu a duma... ilyen nincs. Abban vesztette el egy csaj... miért lett volna rajta. Na mind1. Sztem poénnak szánta.
Ki volt már azóta mosva, csak mint előttem írták nem jön ki belőle.
Amúgy azért lett véres mert barátom be volt rúgva és csak letolta a nadrágját, és a csaj is szűz volt. Ahogy tolta neki véres lett. Állítólag :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!