Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hany eves korodba szeretnel...

Hany eves korodba szeretnel terhesseget valalni, s hany gyereket szeretnel?

Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 18:32
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
63%
17 vagyok. Jelenleg még dolgom sem volt fiúkkal és a szüzességem mindenképp megtartanám 18 éves koromig ( még fél év ), de megfogadtam, ha bármikor véletlenül is becsúszna, megtartanám. Hisz az anyaság csodálatos dolog. És úgy se tehetsz ellene semmit, kivéve, ha hajlandó vagy "meggyilkoltatni" leendő gyermekedet. Én nem merném megtenni. Tehát ha kell, egyedül nevelném fel. De azért jó lenne egy apa. Amúgy szeretnék majd ikreket ( megvan rá a halvány esély genetikailag ) , kislányt, kisfiút, szóval 3-4 gyereket legalább. Egyébként csecsemő és kisgyermekgondozó szakot fogok kitanulni és ha majd az írásból kellő pénz összejön, szeretnék egy nem szokványos ÁrvaGyermekOTTHONt létrehozni.
2009. máj. 16. 08:45
 42/45 anonim ***** válasza:
52%

Én 19 vagyok, még nincs párom (nem is volt és örülök neki volt időm érni) és tanulok. Én úgy 25 éves korom környékén szeretnék gyerekeket. Egy fiút és egy lányt, de ha két lányom vagy fiam lesz és az anyagiak engedik,majd probálkozom egy harmadikkal. Ha az is olyan lesz mint az elsö kettő nem leszek kiakadva , a lényeg,hogy majd mind egészségesek legyenek. :)

Na ,de addíg még megkell teremtenem a megfelelő körülményeket. Mint megbízható partner ,ház és munka.

2010. szept. 26. 10:29
 43/45 anonim válasza:

Én 2 picit szeretnék:)

18 vagyok, barátom 21, és 3,5 éve vagyunk együtt:)

Babát egyetem utánra tervezzük=D

2010. okt. 25. 15:18
 44/45 anonim válasza:
Most meg nem szeretnek gyereket ..es nem is tudom h akarok e majd , talan most nem is ferne bele az eletembe nagyreszt a karrier miatt sem meg a parommal se nagyon beszeltunk gyerek temat mi gyerek nelkul is nagyon boldogok vagyunk majd 30-35 eves koromra lehet hogy szeretnenk de ezt majd eldoni a jovo h valo is egyalltalan nekunk a gyerek es hogyha lesz is akkor is csak 1-et szeretnek :) amugy 24 eves vagyok szineszno es 2 eve elunk egyutt a parommal
2013. márc. 13. 18:15
 45/45 anonim válasza:
Olyan nagy lelkesedessel irjatok itt h 4-5 gyerek de abba belegondoltatok h az mekkora feleloseggel mennyi odafigyelessel jar, a szules fajdalmairol nem is beszelve...
2013. márc. 13. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!