Hany eves korodba szeretnel terhesseget valalni, s hany gyereket szeretnel?
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 18:32
11/45 anonim válasza:
most 19 vagyok(lány) és ha rajtam meg a páromon múlik(ő 22, együtt is élünk) akkor biztos hogy vállaunk gyermeket mielőtt betöltjük a 30at. szeretnék viszonylag fiatal édesanya lenni. és úgy 3at szeretnék, nem túl nagy korkülönbséggel. meg én szívesen szülnék majd mikor a többiek már nagyobbak, egy negyediket.
12/45 anonim válasza:
34 vagyok az elsőt 28 a másodikat 32 évesen vállaltam.
De 20 évesen 25 évesként szerettem volna az elsőt és utána még kettőt.
most a harmadikkal várunk még kb 2 évet.
13/45 anonim válasza:
27-28 évesen az elsőt, és 30-31 évesen a másodikat.. :)
14/45 anonim válasza:
21 vagyok,most született baàm,màr nem tervezek màsodikat.
15/45 anonim válasza:
24 évesen szültem az első babám, most vagyok 25 és úgy néz ki jön a második:)
17/45 anonim válasza:
Én nem kötöm ezt korhoz. Ha elmúlok 18 és becsúszna mindenképpen megtartanám. De az a vágyam, hogy leérettségizzek, letegyem a szakmát, dolgozzak egy kicsit hogy belepottyanjak a nagybetűs Életbe és utána, ha megvannak az anyagi lehetőségek akkor. Nem akarom, hogy a gyerekem úgy nöjjön fel ahogy én, pénztelenségben.
18/45 anonim válasza:
29 vagyok jelenleg kismama. 20 éves korom óta vágytam rá. Én nem szeretnék többet, a párom viszont sokat szeretne.
19/45 anonim válasza:
Én 18 éves vagyok.25-26 felé nagyon szeretnék.Remélem megadatik,hogy fiatal ,vagy,hogy egyáltalán anya lehessek.
20/45 anonim válasza:
Szomorú vagyok a válaszoktól :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!