Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnál ha bele szeretné...

Mit csinálnál ha bele szeretnél a főnököd lányába?

Figyelt kérdés
Aki ráadásul nem is fízet rosszul!
2011. jún. 10. 21:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Miért baj, ha beleszerettél? Volt már ilyen...
2011. jún. 10. 21:32
 2/12 anonim ***** válasza:

Ha fiù vagy megkéred a kezét.

Nekem a fõnököm akarta ràm sózni a fiàt, amikor àllàsinterjùra mentem. Nem is fogadtam el az àllàst, még az hiànyozna. Azt mondta nekem, hogy van egy fia és szeretné, ha összeismerkednénk.

2011. jún. 10. 21:35
 3/12 anonim ***** válasza:
"fõnök"
2011. jún. 10. 21:36
 4/12 anonim ***** válasza:

hmm, velem még nem volt ilyen, de ha belezúgnék, akkor megpróbálnám meghódítani!

hajrá!!!!

22/F

2011. jún. 10. 21:37
 5/12 anonim ***** válasza:

Mivel nő vagyok, ez nem fog megtörténni. :)

Ha pasi lennék, randevúra hívnám.

2011. jún. 10. 21:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Na jó de nem gondoljátok hogy a kollégák ez miatt esetleg orrolnának rám?Vagy hogy azt gondolnák hogy velem majd kivételezni fog és ilyenek!Meg hát az sem elhanyagólható hogy a főnök mit szólna hozzá!
2011. jún. 10. 21:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Na most beleszerettél, vagy nem?! Mert, ha igen, akkor ne ezeken parázz, hanem azon izgulj inkább, hogy viszonzásra találnak-e az érzelmeid!
2011. jún. 10. 21:44
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Megijednék. A főnököm lánya még nincs másfél éves. Ráadásul én is nő vagyok. Dupla perverzió lenne.
2011. jún. 10. 21:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Azt úgyis tudod, hogy a főnököd mit gondol rólad.Valamit tudj meg, hogy a korábbi udvarlóiról hogy vélekedett.Ahol kollegák vannak, ott pletyka is van.Naná, hogy a szájukra vesznek.3 napig.De ha a főnöknek egyszem lánya, és az a klasszikus apa típus, akkor egy ideig csak puhatolózz.Aztán látod merre lépj.
2011. jún. 10. 21:52
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem férfi a főnököm hanem nő!Hehe
2011. jún. 10. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!