Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hany eves korodba szeretnel...

Hany eves korodba szeretnel terhesseget valalni, s hany gyereket szeretnel?

Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 18:32
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
92%
Én kb. 23-24 évesen akartam az elsőt, na ez helyett 20 évesen szültem :) De még szeretnék 1-2 gyereket és mindenképpen 30 éves korom előtt. Most 22 vagyok, de majd csak a diplomám után szeretnék további babákat vállalni, vagy inkább úgy mondom, hogy kb. 4-5 év múlva jöhetne a következő.
2009. máj. 9. 20:41
 22/45 anonim ***** válasza:
96%
legalább 3 gyermeket szeretnék ,remélem minden összejön ehhez:).Kb. 23-35 között szeretnék anya lenni,az elsőt legfeljebb 28 évesen szeretném szülni,de inkább 24.
2009. máj. 9. 20:44
 23/45 anonim ***** válasza:
78%
előző vagyok,csak annyit,hogy te,kedves kérdező?:)
2009. máj. 9. 20:47
 24/45 anonim ***** válasza:
79%

Off: anyum mind a 4ünket 30 felett szült.Én ezt nagyon nem tartom jónak. Mármint a 30 felett szülést. Az, h 4en vagyunk sok kelletlenséggel jár(t), de így utólag visszatekintve nagyon jó, h van kikre számítanom. Én nem szeretnék ennyi gyereket (2 max 3), de azt se tartom egészségesnek, aki csak egyet akar. Mármint a gyerek szempontjából...:S

20/L

2009. máj. 9. 21:09
 25/45 anonim ***** válasza:
85%
Én diploma után szerettem volna 25 év körül az elsőt, de 19 évesen jött, 4 hónapja.A másodikat 25-26 körül szeretném és még lehet, hogy lesz több is.Majd ahogy jön.De max. 4et szeretnék.
2009. máj. 9. 21:14
 26/45 anonim ***** válasza:
95%
mostmostmost akarok, 23 eves lany vagyok, negy gyereket tervezünk, de mar egynek is nagyon-nagyon örülnek!!!
2009. máj. 9. 21:15
 27/45 anonim ***** válasza:
70%

Sziasztok! 23 éves vagyok, 25-6 éves korom körül szeretnék bébit, max 30 és olyan három év korkulönbséget képzelek el köztük. Régen mindig babáról, terhességről álmodtam éjszakánként (fogalmam sincs miért)

sajnos egy babámat már elvesztettem, ak örülményeket nem taglalom. Érzem, hogy az a küldetésem és életfeladatom, hogy anya legyek, fogalmam sincs miért, de érzem, hogy vágyom rá. Tudom nehézségekkel jár idegileg, anyagilag is, de minden kincset megér. akkor érezném magam igazán kereknek, egy nő akkor lesz igazán nő, ha anyává válhat. Egy igazi anya viszont a baba érdekeit nézi önzetlenül.

Szegény vagyok sajnos, ezért várnék a babára, meghát koromhoz képest nem vagyok túl komoly sajnos, és egy éves kapcsolat sem túl hosszú idő, főleg hogy nem élünk együtt, a házasság annyira nem is fontos mondjuk, de szép dolog. Mindenképp szeretnék gyermeket, mert ha mnidig az anyagiakra hivatkoznánk, akkor kihalna az emberiség :) sokan nem tudnak gyermeket nemzeni, sokan pedig tudnának, és anyagilag is jól állnak mégsem szeretik a gyerekeket, vagy a karriernek élnek.

Amíg nem lesz gyermekem, addig kételkedem benne, hogy lehet e egyáltalán, és nem alaptalanul sajnos. Akkor megnyugszom, ha a pocakomban lesz és végre a karjaimban tarthatom. Már nem félek a szüléstől, a fájdalmaktól, talán kezdek érni belül. Izgalmas lehet a folyamat, mikor a kis pocaklakó zsebibaba benned növekszik és ficánkol, olyankor mniden "szenvedés" édes :)

Remélem ha babát fogok várni, akkor hamarosan megtudom, hogy gyermeket várok, hogy mniden percét élvezzem.

Ha jó módú lennék, valszeg már szültem volna babát, legalábbis be mertem volna vállalni.

De ha teherbe esnék, akkor mnidenképp megtartanám. Bár nem hinném, hogy évletlen teherbe lehet esni, mert aki vár, az védekezik (csak ha valamiért nem szívódik fel a gyógyszer akkor fordulhat elő)

Még dolgozgatok pár évet, és ha belefáradtam a melóba, akkor majd elmegyek gyesre :) kicsit felfrissülni.

ez csak vicc volt :) jó volna két három éven belül teherbe esni, a gyermeknek előnyös ha van testvére, de kettőnél többet a jelenlegi állás szerint valószínüleg nem nagyon fogunk tudni bevállalni, hacsak nem ikrek lesznek :) de azt mnodják sok jó ember kis helyen is elfér, és eggyel több vagy kevesebb már nem érdekes :)

szerintem az életben mniden kifizetődő, sok energiádba telik a piciket felnevelni, de ha majd nagyok lesznek, számíthatsz rájuk, ott lesz a segítség :) ott lesznek az unokák :) ennél nagyobb öröm nincs a világon és szeretet, hogy valaki anya lehet!

Bocsi a regényért!

2009. máj. 9. 21:48
 28/45 anonim ***** válasza:
87%
Az elsőt 24 évesen szültem, a másodikat 30 évesen. Most 36 múltam és szeretnék még egyet, de nem akar összejönni.
2009. máj. 9. 22:20
 29/45 anonim ***** válasza:
87%
30 eves koromig szeretnek 2-t legalabb:) most 18 vagyok, az elsot egyetem utan szeretnem:)
2009. máj. 9. 22:43
 30/45 anonim ***** válasza:
94%
Én 22 éves vagyok, 6 hónapja szültem az elsőt és még egyet szeretnék 26-27 korom körül. Tehát kettő gyereket szeretnék. Hogy kinek mikor jön el a gyermekvállalás ideje sok mindentől függ meg aki nem találja meg a párját olyan korán, az nem is tud korán gyereket vállalni. Nem szabad senkit kinézni azért, mert az átlagnál később vagy korábban vállal gyereket. Mindenkinek máshogy alakul az élete. Ebbe nem láthatnak külsősök bele, szóval értelmetlen egy "mikor ideális szülni" vita.
2009. máj. 9. 23:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!