Hany eves korodba szeretnel terhesseget valalni, s hany gyereket szeretnel?
Off: anyum mind a 4ünket 30 felett szült.Én ezt nagyon nem tartom jónak. Mármint a 30 felett szülést. Az, h 4en vagyunk sok kelletlenséggel jár(t), de így utólag visszatekintve nagyon jó, h van kikre számítanom. Én nem szeretnék ennyi gyereket (2 max 3), de azt se tartom egészségesnek, aki csak egyet akar. Mármint a gyerek szempontjából...:S
20/L
Sziasztok! 23 éves vagyok, 25-6 éves korom körül szeretnék bébit, max 30 és olyan három év korkulönbséget képzelek el köztük. Régen mindig babáról, terhességről álmodtam éjszakánként (fogalmam sincs miért)
sajnos egy babámat már elvesztettem, ak örülményeket nem taglalom. Érzem, hogy az a küldetésem és életfeladatom, hogy anya legyek, fogalmam sincs miért, de érzem, hogy vágyom rá. Tudom nehézségekkel jár idegileg, anyagilag is, de minden kincset megér. akkor érezném magam igazán kereknek, egy nő akkor lesz igazán nő, ha anyává válhat. Egy igazi anya viszont a baba érdekeit nézi önzetlenül.
Szegény vagyok sajnos, ezért várnék a babára, meghát koromhoz képest nem vagyok túl komoly sajnos, és egy éves kapcsolat sem túl hosszú idő, főleg hogy nem élünk együtt, a házasság annyira nem is fontos mondjuk, de szép dolog. Mindenképp szeretnék gyermeket, mert ha mnidig az anyagiakra hivatkoznánk, akkor kihalna az emberiség :) sokan nem tudnak gyermeket nemzeni, sokan pedig tudnának, és anyagilag is jól állnak mégsem szeretik a gyerekeket, vagy a karriernek élnek.
Amíg nem lesz gyermekem, addig kételkedem benne, hogy lehet e egyáltalán, és nem alaptalanul sajnos. Akkor megnyugszom, ha a pocakomban lesz és végre a karjaimban tarthatom. Már nem félek a szüléstől, a fájdalmaktól, talán kezdek érni belül. Izgalmas lehet a folyamat, mikor a kis pocaklakó zsebibaba benned növekszik és ficánkol, olyankor mniden "szenvedés" édes :)
Remélem ha babát fogok várni, akkor hamarosan megtudom, hogy gyermeket várok, hogy mniden percét élvezzem.
Ha jó módú lennék, valszeg már szültem volna babát, legalábbis be mertem volna vállalni.
De ha teherbe esnék, akkor mnidenképp megtartanám. Bár nem hinném, hogy évletlen teherbe lehet esni, mert aki vár, az védekezik (csak ha valamiért nem szívódik fel a gyógyszer akkor fordulhat elő)
Még dolgozgatok pár évet, és ha belefáradtam a melóba, akkor majd elmegyek gyesre :) kicsit felfrissülni.
ez csak vicc volt :) jó volna két három éven belül teherbe esni, a gyermeknek előnyös ha van testvére, de kettőnél többet a jelenlegi állás szerint valószínüleg nem nagyon fogunk tudni bevállalni, hacsak nem ikrek lesznek :) de azt mnodják sok jó ember kis helyen is elfér, és eggyel több vagy kevesebb már nem érdekes :)
szerintem az életben mniden kifizetődő, sok energiádba telik a piciket felnevelni, de ha majd nagyok lesznek, számíthatsz rájuk, ott lesz a segítség :) ott lesznek az unokák :) ennél nagyobb öröm nincs a világon és szeretet, hogy valaki anya lehet!
Bocsi a regényért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!