Most mi csinálják? Vettem egy ajándékot, de az illetőnek ugyan olyan van. SEGÍTSÉÉÉG!
anyum és apum elváltak. apukámnak egy új házasságában született egy kislány. imádom, és hát már megvettem a karácsonyi ajándékát. megláttam, és ez pont illik rá, és nagyon aranyos(body) 2 éves különben a tesóm. és hát ma megláttam, hogy ugyan olyat vett neki apunak a felesége. visszacserélni nem tudom, mert a márton napi vásáron vettem, és azok az árusok nem jönnek mostanában ebbe a városba. nem tudom mit csináljak a ruhával, odaadjam ajándékba (szerintem az elég gáz lenne), vagy mit csináljak vele? majdnem elbőgtem magam. még csak 14 vagyok, úgyhogy a kis pénz is sokat jelent nekem, szóval kidobni nem fogom. mit csináljak vele? olyan szomorú vagyok. másnak nem tudom odaadni. esetleg valaki bevenné vmi gyerekbutik, és levásárolhatnám? SEGÍÍÍTSETEKK PLSSSSSS.
14lány
Jajj, szegénykém, átérzem a dolgot. Szerintem is add oda neki és fel a fejjel. :)
17/F
tényleg jó ötlet. esetleg van ötletetek, hogy pluszba még milyen ajándékot vehetnék ami nem drága, de hasznos? ezzel is kisegítenétek a gondomból.
különben azért nem szóltam, hogy mit veszek, mert nem szeretem ha tudják, hogy mit veszek másnak. az is öröm nekem, hogy azon elcsododálkozik az ember, ha a másik milyen jót kap. na mindegy. meg ők végül is előbb vették ők, mert én vasárnap, ők meg szombaton. szóóóval az én hibáááám :((((
Én viszont átérzem - ez tényleg nem olyan "jó" ajándék már... :(
Sajna buktad...:(
Talán sztm. azt teheted, h. "apu feleségének" szólsz, h. megvetted, "cserélje be" neked...- olyan jól kitaláltad, és így csalódás, h. ua. megvan... :(
A pénzből meg veszel vm-i mást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!