Mit csináljak most?
Figyelt kérdés
Anyám teljesen kiakadt azt mondta, hogy lemond rólam, és semmire nem vagyok jó, mindennap veszekszünk néha tényleg úgy érzem , hogy utál. Pedig most nagyon sok szükségem lenne rá, 14 éves lány vagyok, vannak olyan dolgok amiket csak vele tudnék megbeszélni , de már egy ideje semmit nem mondok el neki, mert úgy érzem nem is figyel rám. 100%-ra érzem, hogy tesómat jobban szereti. Ő vele mindig másként viselkedik. Pl. nekem elfelejtette a szülinapom , neki meg a kedvenc ételét főzte... Annyira rosszul esik . Mit csináljak?2011. nov. 13. 19:23
1/7 anonim válasza:
Próbálj meg egy kicsit Anyukád kedvébe járni. Akkor talán megenyhül. Én nem tudom elhinni, hogy egy Anya komolyan mondja, hogy leveszi a 14 éves lányáról a kezét. Gondolom ezt csak felindultságból mondta neked. Biztos viselkedéseddel te is hozzájárulhattál ehhez.
3/7 A kérdező kommentje:
Annyit tettem, hogy nem vagyok kitűnő tanuló. Nincs mindig rend a szobámban. Ennyi...
2011. nov. 13. 19:43
5/7 anonim válasza:
Valamiért haragszik rád.Lehetséges hogy elcseszett gyerekkorú szülök másolják a sajátjukat.Előfordulhat hogy vele is ezt csinálták..Az én anyám is ilyen...de addig kutakodtam míg rájöttem mi a baj...
6/7 anonim válasza:
Lemond rólad,lealáz nem érdekli a problémád,a véleményed,elfelejti a szülinapod...Szerintem súlyos eset édesanyád.
7/7 anonim válasza:
Ha gondolod írj privátba hátha tudok valami "felemelőt " mondani...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!