PannonGSM kérdése:
Mivel lehet kiengesztelni egy anyát egy elnem mondott 2-es fizika Tz. Után? Szeretném az ötleteket várni.
Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 18:13
11/16 anonim válasza:
Milyen anya az aki egy kettesért haragszik?
12/16 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja hogy nem a kettesért hanem azért hogy nem mondtam el neki( de ez szerintem csak ürügy ) és ha megpróbálom megmagyarázni adolgot annyit mond hogy lett volna rá lehetőségem hogy tanuljak...Szóba sem áll vlem.
2011. nov. 13. 19:11
13/16 anonim válasza:
Ami a fő baj, az az, hogy félsz. Meg kell tanulnod nem félni. Sokszor a szülők a félelemre alapozzák a nevelést, ("fortélyos félelem igazgat" József Attila) nem tudják sajnos, hogy milyen rosszet tesznek ezzel. Sajnos a szeretet és a félelem nehezen férnek meg együtt. Meg aztán az emberke viszi tovább egész életére, fél a házastársától, a főnökétől és egyáltalán, egy félelem által kormányozott személlyé válik. Ennek véget kell vetni mielőbb.
Tehát: Mondd meg, hogy féltél, de most már nem félsz, és megmondod. Íme egy kettes. A haragos válaszra így reagálj: Kérlek anyu, ne szidjál, és ne bántsál, mert attól nem lesz jobb semmi, a magam számára levontam a tanulságot, majd jobban igyekszem.
14/16 anonim válasza:
és én a infó 1 es után 2 -es ezt hogy?? nos??
15/16 anonim válasza:
Ne mondd el. Szerezz mellé még két ötöst, és máris jóval fel van húzva a jegy. Bár én is csak 17 éves vagyok, szerintem a szüleim azt várják el, hogy a szerzett rossz jegyeket ki tudjam javítani, nem pedig azt, hogy egyáltalán ne csússzon be, hiszen a legjobbakkal is előfordul ez. Csak van aki beletörődik, és tovább szedi a karókat, és van, aki megpróbálja kijavítani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!