Negyedjére is kudarc. Mit csináljak?
19 vagyok, jelenleg teljesen rossz az életem. Tiszta üres járat. Egyetemre járok, most passzívon vagyok. Egy évem megvan, de áttettek fizetősre. Szakot akarok váltani, de hát.... finoman szólva a szüleim nem támogatnak. Most itthon vagyok, csinálom a jogsit, tavasszal két tantárgyból tennék javítóérettségit, és a legfontosabb, hogy most voltam negyedjére írásbeli nyeévvizsgán, és nem sikerült (a szóbelim megvan). Nagyon rossz a nyelvérzékem, az iskolába is mindig olyan semmilyenek voltak a nyelvórák, ami tudást összeszedtem, azt csak itthon magamtól. És negyedjére se lett meg, és most nagyon ki vagyok borulva. A szüleim meg még jobban, folyamatosan ordítoznak velem. Mondjuk meg is értem. Már nem tudom hogy mit kezdjek az életemmel. Lehet nem kellene többet nyelvet tanulni meg nyelvvizsgázni. Meg nem is kéne egyetemre jelentkezni, hanem keresni vmi okj-s képzést. A szüleim meg húznak folyamatosan lefele. Amúgy is mindig én kapok itthon mindenért, nagyon rossz a kapcsolatunk. Mit tegyek?
19/L
Első válaszadó vagyok és nagyon egyetértek az utóbbi két hozzászólóval, meg egy valakivel, aki előbb volt.
Én is elmentem főiskolára, de nem is értettem miért. Nem szerettem. Ottahgytam, amiből otthon balhé volt. Elmentem egy buta kis okj-sre, de csak időhúzásból és dolgoztam is. Akkor fogalmazüdott meg bennem mit szeretnék. Elmentem utána egészségügyibe és imádtam, kitűnő voltam és, aki addig azt hittem, h hülye mindenhez. Pedig elég kemény tantárgyaink, tanáraink voltak. Szakvizsgára már úgy mentem, h nem is tanultam semmit, mert tudtam, h tudom. 3 év tanulás nem múlhatott el nyom nélkül.
Engem nem érdekel, h nem lettem diplomás. Nővérem, aki az mindig irigyel, mert amit én csinálok, az sokkal érdekesebb.
"Elmentem utána egészségügyibe és imádtam, kitűnő voltam és, aki addig azt hittem, h hülye mindenhez."
Bocsi: kitűnő voltam én, aki azt hittem, h hülye vok mindenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!