Legszigorúbb gyerekkori büntetésed/büntetéseid? És miért kaptad?
Nem, annyi idősen még nem, de később már igen.
Nem arról beszélek, hogy üss vissza.
Nekem elvi kérdés volt megvédeni az érdekeim. :)
És később is ilyen lettem, nem lehet kényszeríteni semmire. No de ahány ember...
De a gond valóban az, hogy sok az alkoholista állat. Lehet, hogy elég hülye apám van például, de azt mindenki becsülte benne, hogy sosem láttuk inni. Máshol meg tele a hűtő sörrel.
Én elítélem az olyan szülőket, akik csak így tudnak "tiszteletet kivívni". Szánalmasak.
Na nem mondom, amit az egyik korábbi válaszoló leírt, az viszont határeset, hogy gyújtogattak és ilyenek. Nála az a gond, hogy nem látja: hülyeséget csinált. Ezt bizonyára a szülei is láttak és nem tudtak vele mit kezdeni, de pont ezért nevelték rosszul. Értelmesen kellett volna eljuttatni az agyáig, hogy hülyeséget csinált.
Én legalábbis így látom.
Szigorúra nem emlékszem. Volt egy-két pofon, illetve fenékre csapás, ha már nem értettem a szép szóból, de ettől függetlenül nem vagyok lelki sérült, illetve anyummal is nagyon jó viszonyom van, szinte olyanok vagyunk, mintha barátnők lennénk. Mostanában nem minden nap találkozunk, mert már nem lakom otthon, de bármi van akár éjjel is hívhatom, plusz ha éjszakás, akkor face-en beszélünk, van úgy, hogy hajnalig. :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!