Legszigorúbb gyerekkori büntetésed/büntetéseid? És miért kaptad?

egyszer megütöttem a bébiszittert mert nem engedte h megnézzem a szippancsokat. ennek fejében örök életre szóló büntetésül napi max. 3 mesét nézhettem:D lehettem vagy 5 éves, de durva mert legalább 10 éves koromig élt a szabály, de mivel megszoktam, nem is igényeltem a tv nézést.
18L:)

Egyszer édesanyám addig verte a fejem a falba, amíg 1-2 percre el nem ájultam, kb. 7-8 éves lehettem akkor
másik alkalommal édesapám egy magas falú szék háttámláját a nyakamnak szorította, mögöttem a konyhafal volt, így teljesen beszorultam, azt üvöltözte közben, hogy most meg fog fojtani, ekkor ötéves voltam
mindkét eset csak úgy, saját örömükre szolgált, mert részegek voltak
gondolom azért büntettek, mert megszülettem
34/N

Nem igazán büntettek a szüleim. Egyszer apám majdnem pofon vágott, mert őszintén elmondtam neki, hogy egy alkoholista bizony nyugodtan töltse a karácsonyt a kocsmai haverjaival, nem kell hogy megint elb.ssza a miénket.
Ez inkább tiltás, de most meg anyukám nem akarja, hogy fogamzásgátlót szedjek. Ezt mondjuk nem értem...

Egyszer úgy el lettem fenekelve, hogy ihajj. Max 3-4 éves lehettem, elmentem a temetőben egy katicabogár után, anyám majd belehalt az aggodalomba. Egy idős házaspár talált rám, mondtam, hogy nem tudom hol van anyu.
Nagy veréseket nem kaptam, max. még 1-2 nagyobb volt, de arra nem emlékszem. Jó gyerek/tini voltam, hála nem egy lecsúszott kis senki.
22/L

17 éves vagyok, és már lassan másfél éve vagyok együtt a barátommal. Ezért nem értem igazából.
Ha 14-15 lennék még azt mondom oké. Sőt 16 évesen sem veszekedtem vele miatta, de most már kicsit azért bosszant a dolog.
Egyszer későn értem haza este 8 helyett, est 10-re. Anyu ott várt az ajtóba, földig vert. Azóta még a mai napig is megmondom a feleségemnek is cirka mikor érek haza!
Volt gyerekkoromban egy ló ostorunk csak mint díszként a falon. Egy nap beírtak az ellenőrzőbe 4 db 1-est amit nem mondtam meg a szüleimnek, Hozzáteszem mindig azt mondták a ló ostorral foglak ....! Haza mentem nem volt otthól senki én kipróbáltam az ostort magamon, hogy milyen lesz ha kikapok vele hát csípet és nem gyengén. Eltörtem mert féltem nagyon, hogy ki fogok kapni. Amikor elmondtam nekik az 1-ket aznap, ment is apu az ostorért, de észrevette , hogy a fele figyeg mert eltörtem. Tudtam és láttam rajta-rajtuk, hogy lássák mennyire félek a dologtól. Az a sanda mosoly ült az arcukon mindkettőjükön amit mai napig nem feledek.

huuh. nem nagyon van emlékezetes...
talán ami megmaradt az az, hogy 16 évesen vettem egy nagyon drága jégkrémet, és anyám elvette a telefonomat 1 hétre :)
persze, volt hogy kaptam a papuccsal a popómra, ha mondjuk rossz jegyet vittem haza, volt pár pofon is. máskor meg együtt röhögtünk az intőkön anyámmal :)
nem mindig nevelt következetesen, de azért nem lettem lecsúszott alkesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!