Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt a legszigorúbb bünteté...

Mi volt a legszigorúbb büntetés amit eddig kaptál a szüleidtől?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 00:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem, hogy valaha is megbüntettek volna valamiért. Rossz gyerek voltam, sokszor leszidtak, de soha nem vertek és büntettek meg.
2010. szept. 19. 00:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Soha nem bűntettek meg.
2010. szept. 19. 00:44
 3/12 anonim válasza:

általános iskolában 7. évvégén kettesem volt egyetlen tárgyból. Mert nemrég költöztünk, én meg ugye szarul éltem meg (ki szeret költözni, amikor neki ott jó, ahol van?). Nyár közepén megkaptam, hogy anyaszomoritó vagyok. Úgyérzem, anyám az iskolai eredmények függvényében szeret vagy nem.

Na ez volt a legszigorúbb.

2010. szept. 19. 01:01
 4/12 anonim ***** válasza:

engem sem büntettek soha, bár viszonylag jó voltam.

2x ütött meg apám, az se büntetés volt, felidegesítettem őt, és ütött hirtelenjében.

akkor mondjuk még kicsi voltam, mostanában semmi büntetést nem kapok semmiért, elkéreckedem se kell, csak szólni hogy elmegyek ide meg oda és akkor meg ekkor jövök.

2010. szept. 19. 01:02
 5/12 anonim ***** válasza:
ma 1.02 vagyok, lemaradt h 16/L :)
2010. szept. 19. 01:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
nem nézhettem a barátok közt-öt
2010. szept. 19. 01:10
 7/12 anonim ***** válasza:
amikor tipegő voltam, nem gépezhettem.
2010. szept. 19. 01:22
 8/12 anonim válasza:
Le kellett nyírnom apám haját, és három hétig takarítottam a hajszálakat... Egy életre megtanultam, hogy ne gyomláljuk ki a virágokat... :(:(:(
2010. szept. 19. 01:43
 9/12 anonim ***** válasza:
anyám nem szólt hozzám 10 napig. szó szerint!! na az kemény volt.
2010. szept. 19. 09:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 6 eves lehettem amikor az allatkerbe keszultunk ismerosokkel. En hisztiztem reggel valamiert es anyu azt mondta, ha meg egyet hisztizek nem megyunk sehova. Nem hittem es tovabb csinaltam, hat tenleg nem mentunk. Emlekszem jottek az ismerosok es anyu mondta, hogy nem megyunk teljesen kiborultam de megtanultam, hogy ha mondanak valamit azt komolyan is gondoljak. :) 17 evesen egyszer hazudtam es elcsiptek (baratnonel alvas kozben meg bulizni mentunk) jol leszidtak es nem szoltak hozzam egy jo ideig, rosszabb volt mint 100 pofon. Egyszer volt zsebpenz megvonas feleseles miatt kb 15 evesen ha jol emlekszem. Hirtelen ezek ugrottak be, a tobbi ugylatszik nem volt kemeny mert nem maradt meg az emlekezetemben. :)
2010. szept. 19. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!