Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegenek beengedése a lakásba....

Idegenek beengedése a lakásba. Hogyan, hogy ne legyen belőle baj?

Figyelt kérdés
A konyhabútort áruljuk. Ma jelentkezett az első érdeklődő, Anyummal ketten lakunk. Annyiszor hallani hogy idegeneket ne engedjünk be, de ilyenkor sajnos muszáj. Azt mondta a nő, hogy a férjével jön majd. A szomszédunk még a postást sem engedte be (aki 15 éve erre jár) mert attól félt kifigyeli mije van és majd ráküld valakit. Mi is eléggé félünk milyen emberek lesznek...Hogyan lehetne bebiztosítani magunkat?
2011. nov. 11. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Legyen minden mozdítható érték elpakolva és az ajtók is legyenek bezárva. Amúgy tényleg a fénykép elküldése lenne a legjobb a pontos méretekkel.
2011. nov. 11. 23:01
 12/16 A kérdező kommentje:

Én már fényképpel hirdetem, de szeretnék élőben is megnézni.

Alapvetően egyedül én sem félek itthon, nem is erről van szó, hanem akkor félek mikor vadidegenek jönnek a házunkba....

Köszi a válaszokat!

2011. nov. 11. 23:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd őket egyedül, szerintem az ilyen tolvajok nem úgy rabolnak ki embereket, hogy bemennek és leütik, hanem az egyik lefoglalja, kér valamit, amiért be kell menni, a másik meg pakolja ami mozdítható. Szóval ha ennyire nem bízol, ne hagyd se szétválni, se egyedül őket :)
2011. nov. 11. 23:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nemhiszem hogy bármi gond lenne, de ilyet sztem felesleges mondani hogy van bátyád mert eléggé átlátszó.

Azért legyél figyelmes, sose lehet tudni de nemszokott ilyenből gond lenni.

Inkább szerelőkkel kell vigyázni, olyanról már hallottam pár sztorit.

2011. nov. 11. 23:53
 15/16 anonim ***** válasza:
59%
Ez azért elég nevetséges nem gondolod? hány éves vagy hogy ennyire be vagy tojva egy ilyen mindennapi helyzettől? Elég régóta szoktam vaterán és expresszen adni venni, és sose volt belőle semmi gond. És engem se gumibotokkal fogadtak ha elmentem megvenni valamit. Elég röhejes is lett volna. Ennyi erővel az utcára se menj ki, mert ott meg megtámadhatnak és elrabolják a táskádat :)
2011. nov. 12. 09:21
 16/16 anonim ***** válasza:
47%
Ha nincs is ferfi a lakasban, szerez egy par ferfi cipot, rakd ki oket, beszelgetesben ne emlitsetek, hogy csak ketten laktok a lakasban. Ne dicsekedjetek hogy mik es mik nincsenek nektek. ERteket termeszetesen elpakolni, nem emliteni napi rutint, tehat hogy mikor es mikor nem vagytok otthon. Szoljatok masnak hogy idegen jon a l akasba. Ha lehet, kb 20 perc utan csorogjon ratok, ennyi ido utan vagy van vetel vagy nincs. Mehetnek el az idegenek.
2011. nov. 12. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!