Milyen wc, fürdőszobai beégésetek volt rokonok, barátok, idegenek elött?
ez durva volt :D
én nagywczni nem nagyon merek elmenni pároméknál, mert kicsi a lakás, sokan vannak és ha elmész ott egy ideig nem megy ki a szag
na most órákig tartogattam mire nagynehezen elszaladtam, mondván most mindenki a szobában van nem jön ki senki
jöttem kifele avval a lendülettel párom anyukája: ne csukd be az ajtót jövök én is....
Sorozo kerthelysegeben kitekertem teljesen a" lehuzo gombot"
Veletlen volt,probalgattam oda-vissza,gondolom,hogy valami gond is volt vele,vegul a kezemben maradt es a viz sugarban omlott kifele.
A legnagyobb fokozaton volt ezert jo eros sugarban.A kerhelysegben ulo vendegek csak neztek,hogy mi omlik a wecebol.Szuk volt a helyseg,probaltam kiszaladni a vizsugar mellett,kinyitottam az ajtot a viz bedig csak omlott kifele.Nagyon kellemetlen volt!
Én is pont így vagyok vele ahogy te!:)
Iskolába vagy nyilvános hely kész katasztrófa pisilni!):
Pár éve nyáron történt velem meg ez az eset.
Oxfordban a buszállomáson vártam a páromat aki éppen jött vissza Magyarországról.Ilyenkor én annyira izgatott vagyok,hogy képes vagyok akár órákkal előbb kimenni,és ott várni..Elég kellemes jó idő volt.Egy ideig ültem a padon,majd elkezdett csikarni a hasam..Gondolta ebből baj is lehet,így elmentem a buszállomás Wc-be. Nem egy nagy helyiség.Egy terem amiben van talán 5 wc egymás mellett amit csak egy vékony fal választ el.A helyiségben még volt egy nagy tükör,és 3-4 mosdó.Itt tényleg mindent hallani,még azt is ha valaki pisil vagy éppen mossa a kezét.Ennek az az oka,hogy nem tejesen zárt a WC.Felül a plafon nyitott..Én nagy lendülettel rohantam be,és ülte le a Wc-re.Sajnos a hascsikarásom nem csak irtózatos szaggal járt hanem igazi hang effektusokkal is.Mondhatnám azt,hogy a seggemmel szavaltam a Toldit.Gondoltam ülök egy darabig még,amíg mindenki kimegy..Amikor végre egyedül maradtam,éppen jöttem ki a budiból amikor bejött vagy 4 csaj sminkelni..Rögtön éreztél a művemet,és hangosan kiakadtak,hogy hogy lehet ilyen büdöset szarni? Mivel nem akartam ,hogy azt higgyék én voltam (éppen akkor mostam kezet amikor bejöttek) így én is elkezdtem szidni,hogy igazán fújhatott volna spray-t ha már ilyen büdöset csinált.Ha nem kellett volna ennyire pisilnem ki is fordultam volna..Helyeseltek is rendesen..
Amikor kijöttem akkor vettem észre,hogy majdnem 1 órát bent voltam,mert a busz amivel a párom érkezett éppen fordult be..
Hát a várakozást így oldottam meg..
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!