Milyen wc, fürdőszobai beégésetek volt rokonok,
barátok, idegenek elött?
Figyelt kérdés
Nekem rettentően szégyenlős a vesém (lány vagyok) s ha hangokat hallok az ajtó elött olyankor akkor inkább 10 percig ott gubasztok míg elmennek, hogy pisiljek egyáltalán, pláne ha nagydolgom van. Volt pár éve rokonoknál egy nagy családi összejövetem, én meg épp a mosdóban végeztem de nem találtam a sprét. vörösöttem de azt gondoltam gyorsan kisurranok. Nyitom ki az ajtót s épp nagy lendülettel nyit be egy szegről végről távolni 70év körüli öreghölgy, azt mondja: "jaj jó, hogy itt vagy mucikám gyere csak segíts letolni a bugyimat!" aztán elkap a vasmarok kezeivel s élvezhettem a bélműködését ott 3 percig. :X na este még sápadt voltam s mikor othon elmondtam anyunak hát nemtudta sírjon vagy nevessen.:)
Majd gondolkozom rajta, de ezek a sztorik nagyon jók!
2010. dec. 29. 15:22
12/27 anonim válasza:
Egyszer voltunk a Hyde parkban a keresztapámmal, amikor szerencsétlenre rájött a szapora, ráadásul híg formában, tehát a nehezen visszatartható változat. Épp valamilyen ünnep nap volt, tehát kb minden zárva volt, úgyhogy egy ilyen parkon belüli vasráccsal elkerített kerítésen átmászott, és bement az ott levő bokrok közé. A mókusok meg ezerrel rohantak ki onnan. Ez még nem is volt annyira vicces, de egy nénike ennek örömére megindult arrafelé, hogy megy mókust etetni....még az volt a szerencse, hogy a férje elrángatta onnan. Képzelem mi történt volna, ha bemegy a bokrokba, és meglátja a trónoló keresztapámat XD Amúgy időközben jöttek lovasrendőrök is, na azon még izgultam egy sort, hogy ne akkor akarjon kijönni a keresztapám :D
2010. dec. 29. 15:28
13/27 anonim válasza:
exbarátom bátyjáék nyaraltak, mi pedig felmentünk "halakat etetni"... közben kimentem pisilni, és ahogy lehúztam a vécét, kiakadt a tartály és ömlött a víz. elkezdtem visítozni, szerencsétlen berobog én pedig ott állok üvöltve kezemben egy lehúzólánccal a víz meg zubog... szerencsére a srác elég ügyesen megoldotta a helyzetet, de amint elzárta a vizet leült az előszoba padlójára és kiröhögött...-.-
2010. dec. 29. 15:29
14/27 anonim válasza:
Egy kávézóban akartam elmenni wcre. Bekopogok az egyik wcbe és vki kiszól, hogy szabad. Én meg azzal a lendülettel nyitottam az ajtót és akkor esett le, hogy ha vki szól, akkor nem lehet szabad. Utána megbeszéltük a lánnyal, hogy nagyon hülyék vagyunk.
Egy másik eset. Moziba voltunk a barátnőimmel és utána el akartunk menni wcre. Véletlenül a férfi wcbe mentünk be és még észre se vettük, amíg a piszoár mellől egy férfi meg nem szólalt, hogy "gyertek csak cicáim segítsetek, mert az orvos megtiltotta, hogy nehezett emeljek".
18/L
2010. dec. 29. 15:34
15/27 anonim válasza:
Olaszországban a nagyimmal történt egy ciki eset. Már nagyon kellett pisilnie és nem várta meg, hogy az előző nő bezárja az ajtót, hanem rögtön ment be. A gáz csak az volt, hogy minden ember után öblítették a wc-t és így a nagyimat is. Amikor kijött a térdéig vízes volt.
2010. dec. 29. 15:39
16/27 anonim válasza:
:)
2010. dec. 29. 15:43
17/27 anonim válasza:
A suliba a barátnőmmel mentünk el a Wc-re és a fiú és lány wc egymás mellett van. Mi meg persze hogy a fiú szakaszra mentünk!! jó h nem volt bent senki!!!
az egyik ismerősünknél voltam és elkellet mennem a wc-re aztán sz*rtam egyet és az alig akart lemenni utána nem találtam légfrissítőt ráadásul bement utánam a házigazda!!
2010. dec. 29. 15:44
18/27 anonim válasza:
rokonoknál,elég rossz a wc lefolyó csatorna rendszer,öreg már,pislni mentem ,papírt kukába kell helyezni,mert az okok miatt nem megy le semmi olyan,leakartam húzni,Na most a wc viszont leakartam húzni,lenyomó gombós.Megnyomtam de kiakadt,a viz meg ömlött ki ,a wc nem birta el,igy vissza jött onnan is,a végén már a falból is ömlött,minden honnan ,gyorsan végső kísérletként elzártam a főcsapot...Olyan ciki volt...
28N
2010. dec. 29. 16:19
19/27 anonim válasza:
Huhh, hát nem semmi sztorik...
Nekem az volt a gázos, amikor nyaralni voltunk barátommal és a termálfürdőben rámjött a hasmars...Negyed óránként rohangáltam WC-re...Elég kellemetlen volt.
2010. dec. 29. 16:21
20/27 anonim válasza:
Biciklituran voltunk haverokkal,de csak ott a kornyeken,haveromnak hasmenese lehett mert mar nem birta visszzatartani,gondolom en...mert tekeres kozben csorgott lefele a labszaran,persze nyar volt es rovidnaci volt rajra,ja es fiu volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!