Idegenek beengedése a lakásba. Hogyan, hogy ne legyen belőle baj?
Én beszéltem a nővel telefonon. Nagyon udvarias volt, szépen beszélt, mondta hogy reggel még felhív hogy biztosan eljönnek-e, hogy ne várjunk rá feleslegesen. Szóval a beszélgetés alapján "egy úrinő" de hát ki tudja...
Meg nem tudom az nagyon átlátszó-e, hogy "a bátyám most dolgozik de hamarosan itthon lesz" szóval ha azt hazudjuk velünk lakik még egy férfi.
Ezt olyan érdekesnek találom, sokáig én is hajlamos voltam parázni ilyenkor.
Aztán történt valami. Egy ismerősöm jött el hozzám, de még sosem járt nálam. Nem igen tudom, hogy mire számított, de amikor megláttam a boxerét és egy gumibotot, azért csak rákérdeztem. Azt mondta, sokmindent látott már, sose lehet tudni.
Szóval konyhabútort nézni, és a nézelődőket fogadni éppen olyan. Ők se tudják mi vár rájuk :) Mert ugye mi van akkor, ha valami állat tesz fel konyhabútor hirdetést, és várja a nőket nézelődni :D aztán nézelődhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!