Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnak egész nap azok...

Mit csinálnak egész nap azok a nők (férfiak) akiket eltartanak?

Figyelt kérdés
Már felnőtt,nem tanuló nőkre(férfiakra) gondolok(VV DYA az apropó).Mit tudnak egész nap csinálni?Kozmetika,fodrász,szolárium megvan heti 1-2 nap alatt.a többi napon alszanak?bulizni nem lehet mindennap..nem szeretnék kötekedni bár eléggé úgy hangzik de tényleg csak az érdekel hogy mit kezdenek a temérdek idővel???
2011. nov. 10. 18:02
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Ismertem egy csajt, aki 16 évesen otthagyta a gimit, mert nem tetszett neki, elköltözött a pasijához. Aludt 10-ig, utána felkelt, kozmetika/szoli/fodrász, utána bement a pasas munkahelyére, együtt elmentek ebédelni, utána a csaj elment edzőterembe/shopingolni/barátnőzni, este otthon találkoztak a pasival, elmentek valahová, és ennyi. (Takarítani se kellett, mert 2 naponta jött a bejárónő)

Én is itthon vagyok, nem soká babázom, és mellette nappalis vagyok az egyetem, plusz ugye evidens, hogy enyém a háztartás, nem unatkozom :)

2011. nov. 10. 21:08
 32/39 anonim ***** válasza:
36%

Már bocs kérsdező de mért nem úgy hangzik hogy

azok az emberek

pont egy gyese lévő nő pocskondiáza a nő társait

mintha egy férfi nem lehetne lusta.

2011. nov. 10. 21:40
 33/39 anonim ***** válasza:
vakarják a seggüket. mi mást???
2011. nov. 11. 09:19
 34/39 anonim ***** válasza:
a férjem tart el. de nem járok szórakozni, se szoliba, se kozmetikushoz, se fodrászhoz se sehova. itthon takarítok, főzök, mosok, nevelem a gyerekeket. ennyi. olyan nincs, hogy unatkozzak.
2011. nov. 11. 09:20
 35/39 A kérdező kommentje:

32-es hozzászóló!

Kérlek olvasd el a kommenteket és magát a kérdést is rendesen mielőtt válaszolsz...GYEREKET NEVELŐKRE ÉS TANULÓKRA NEM VONATKOZIK A KÉRDÉS VALAMINT MÁR A KÉRDÉSBEN IS JELZEM HOGY AKÁR FÉRFIAKRA IS VONATKOZIK A KÉRDÉS!!!

2011. nov. 11. 09:41
 36/39 anonim ***** válasza:

Kozmetika,fodrász,szolárium ....

Aha ez jellemző a férfiakra akkor lenne hiteles a kérdés, ha ezt a mondatot le se íród.

A büfé szakos egyetemisták meg a világ legnagyobb ingyenélői(akinek nem inge ne vegye magára).

2011. nov. 11. 12:51
 37/39 anonim ***** válasza:

A férfiak is járnak kozmetikushoz és fodrászhoz is.

Szoliba talán kevesebbszer.

Csak az értette félre a kérdést, aki kötekedni akart.

Ha pedig ingyenélőkről beszélünk, akkor nézzünk be egy mostani szakmunkás suliba.

2011. nov. 11. 13:02
 38/39 anonim ***** válasza:
Oké nem dolgozott. De árulja már el nekem valaki, hogy azoknak a lányoknak honnan van pénze plasztikázni?? (bocsi az offért)
2011. nov. 11. 18:13
 39/39 Viktoria19876 válasza:
Szerintem mindenkinek van legalább egy ismerőse, akit eltartanak. Nekem is van, aki egész nap semmit sem csinál, nem is takarit, ha ki is takarit, uténa lehet takaritani, mosogatni. Eltartja a pasija. Szerintem náluk valami családi vonás lehet, hogy vmelyik rokonát is eltartja a férje, de ott legalább van takaritónő és nem élnek mocsokba. mondanom sem kell, hogy nem rossz környéken laknak!
2016. okt. 16. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!