Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnak egész nap azok...

Mit csinálnak egész nap azok a nők (férfiak) akiket eltartanak?

Figyelt kérdés
Már felnőtt,nem tanuló nőkre(férfiakra) gondolok(VV DYA az apropó).Mit tudnak egész nap csinálni?Kozmetika,fodrász,szolárium megvan heti 1-2 nap alatt.a többi napon alszanak?bulizni nem lehet mindennap..nem szeretnék kötekedni bár eléggé úgy hangzik de tényleg csak az érdekel hogy mit kezdenek a temérdek idővel???
2011. nov. 10. 18:02
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
belenéztem a linkelt topicba, hát a plázával meg a mozival nem értek egyet, de a gyerekneveléssel és a nyugodt élettel igen, amennyiben otthon hasznossá teszi magát.
2011. nov. 10. 19:09
 22/39 anonim ***** válasza:
72%
Emlékszem, amikor általánosba jártam, és anyukámnak pár hétig nem volt munkája, hiába volt kevesebb a pénz, az az érzés, hogy otthon vár, meleg ebéddel, megkérdezi, mi volt a suliban, segít leckét írni, utána együtt sétálunk stb... hát sokkal kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb légkör volt otthon. De ebben a sikerorientált világban nem ez számít, egyre inkább eltávolodunk a valódi élettől, és azt tartjuk normának, amit megetetnek velünk, meg amit a többség csinál. Egyébként kevesebb pénzből is jó meg lehet élni, csak nem a luxuscikkekre kell fókuszálni. Ellen kell állni az agymosásnak. :)
2011. nov. 10. 19:41
 23/39 anonim ***** válasza:
26%

Egyik kitartott ismerősöm semmit. Egész életében gyereket szült munkakerülés miatt, be is vallja. Soha nem volt munkahelye, soha nem a saját pénzén élt, más pedig kidolgozta érte a lelkét, kajára nem futotta, de neki mindig új ruhái voltak.

Szóval én láttam a negatív példát, soha nem laknék együtt háztartásbelivel, a baráti körömben sem tűröm el őket.

2011. nov. 10. 20:18
 24/39 anonim ***** válasza:
Ja és persze ez azokra nem vonatkozik, akik dolgozni akarnak, csak nem találnak munkahelyet. Az azért egész más kategória.
2011. nov. 10. 20:18
 25/39 anonim ***** válasza:

Hát nézzük.

Felkelek kb 9-kor, takarítok, főzök stb max 1-ig. Utána elmegyek edzeni, ez tart kb 4-ig (3 órát vagyok lent a kondiba). Utána ebédelek, családdal vagyok, stb, és már ott tartok, hogy este 7 óra.

2011. nov. 10. 20:37
 26/39 anonim ***** válasza:
93%

Utolsó: és ha valaki nem a munkakerülés miatt szüli a gyerekeket? Az úgy elfogadható, nem? Hiszen akkor otthon is sok a munkája, azt is meg kell becsülni!

A másik végletet is megszólják, aki csak a karrierjének él, és nem akar gyereket.

Ez csak itt nálunk Mo-on dívik, hogy az emberek egymás magánéletével vannak elfoglalva, és ítélkeznek. Írod, hogy a baráti körben sem viselsz el ilyeneket. Egy kis szerénység, alázat ránk férne, magyarokra. Egyetérteni nem lehet mindenkivel, de ez nem jelenti azt, hogy le kell nézni, meg kell vetni. Aki már kapott pofont az élettől, az nem ítélkezik olyan könnyen. Ne ítélj, hogy ne ítéltess...

2011. nov. 10. 20:38
 27/39 anonim ***** válasza:
46%

Aki gyereket szül, mert gyereket akar, az más kategória, én az élősködőket gyűlölöm és nem érdekel ki mit gondol, ez sajnos az én magánéletem is volt. Nem akarom hosszan ecsetelni a történetet, de épeszű ember levegőnek sem nézte ezt a személyt.

Önmaga beismeri, hogy egyik gyereket sem akarta, csak így nem kell dolgozni.

Ez a ne ítélj duma meg végképp nem érdekel. Ha kívülálló lenne nem érdekelne, de nem vagyok hajlandó tisztességtelen emberekkel barátkozni.

2011. nov. 10. 20:43
 28/39 anonim ***** válasza:

Az már csak hab a tortán, hogy még házastársi tartást is emlegetett.

Szóval hagyjuk, rettenetes.

2011. nov. 10. 20:45
 29/39 anonim ***** válasza:
Ok, így már értem. :)
2011. nov. 10. 20:46
 30/39 anonim ***** válasza:
81%

:)

Egyébként szerintem az nem gond, ha valaki a karrierjének él.Elvégre kinek árt ezzel?

Viszont egy gyerek már olyan felelősség, amit visszacsinálni nem lehet. Annak a gyereknek ennie kell, szeretni kell.

Annyira elképedtem ma, hogy már arról is társadalmi célú hirdetést kell csinálni, hogy a szülők olvassanak mesét a gyerekeknek. Azt hittem ez alap dolog.

Néha azért ezen is kiakadok. Nem olvas mesét, rendeli a kaját, minden gépesítve van, de közli megfésülködni sincs ideje. Mégis mi a franctól?

Szóval én nagyon becsülöm azt, aki ebben a világban nagybetűs szülő.

2011. nov. 10. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!