Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Levetetheti a képet? Facebook-...

Levetetheti a képet? Facebook-omon van kinn a tesóm gyerekéről kép (csak ő egyedól, eg amin én is rajt vagyok). Tesóm le akarja velem veteteni.

Figyelt kérdés
Az unokaöcsém szülei nincsenek együtt. tesóm a gyerekkel hazaköltözött. Az apát nem zavarja h van nálam kinn pár kép,de tesómat igen. Nála egy db sincs kinn. neki csaka bulis,meg a barátnős képei vannak kinn. Több ismerőse azt sem tudja h van gyereke,sztem azért is akarja levetetni. Azt mondta ha nem veszem le magamtól akkor beperel.
2011. nov. 10. 12:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Miért kell a képeket facebook-ra felnyomni? Nem elég, ha rajta van a gépeden? Úgy is meg tudod nézni éjjel-nappal, és még a netre sem kell felmenni.
2011. nov. 10. 13:19
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

Ezekszerint a tesód élni akarja az életét, és nem szeretné, ha valaki ràkérdez ki vigyàz most a kicsi gyermekedre.

Vagy csak nem te azt akarod mutatni, hogy gyermeked van, ha màr ennyire nehezen akarod leszedni a fotót?

2011. nov. 10. 13:44
 13/17 anonim ***** válasza:
88%

Vedd le a képeket. Szerintem teljesen mindegy, hogy jogod van-e feltenni, a tesódnak joga van-e leszedetni, stb. A lényeg, hogy ő nem akarja, hogy fent legyenek, az övé a baba, ráadásul egy fedél alatt éltek - pár kattintást megér a családi béke.

Engem mondjuk pont a fordítottjával b.tattak...

2011. nov. 10. 14:45
 14/17 A kérdező kommentje:

Leszedtem a képeket,de még mindig perrel fenyeget mert van az apánál is fenn kép amin be vagyok jelölve. Meg kommentek amikből egyértelműen kiderül hogy ő az unokaöcsém. Tehát a tesóm gyereke. Van joga beleszólni hogy én miylen képen legyek fenn? A gyerek apjának nem szólt h vegye le,mert ő nincs is fenn neki ismerősnek sem,és sok közös ismerősük nincs akik elött ciki lenne neki h van gyereke.

Tesóm nem azért akarja h ne legyenek fenn a képek mert élni akarja az életát és ugy gondolná h senkinek semmi köze h van e gyereke avgy nincs. hanem mert a "k.urválkodáshoz" útban van neki. Ciki,ha megtudja vki az uj barátai köréből hogy neki van. meg van neki vmi pasija,az se tolerálja a gyerekeket. tesóm ebbe a pasiba halál szerelmes,pedig a pasi egypárszor már elmondta h ő neki nem kéne olyan nő akinek van gyereke,mert az más "fattyja". Így mondta. Tudom,mert ott voltam mikor lefikázta az egyik ismerösünket mert neki olyan nő az élettársa akinek van gyereke.

2011. nov. 12. 22:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, akárhogyan kapaszkodsz fel az erkölcsi magas lóra, akkor se a te gyereked, tehát a szülei engedélye nélkül nem rakhatod fel a képet. Tökmindegy, milyen okból nem engedi, mondhatja azt is, hogy zavarja a ku.rválkodásban, vagy akér azt is, hogy a reptoid maffiától félti, de meg se kell indokolnia.
2011. nov. 13. 04:29
 16/17 A kérdező kommentje:
nem akarok kapaszkodni semmilyen lóra. A kép amin be vagyok jelölve az apánál van fenn. Őt nem kérte hogy vegye le. Engem fenyeget perrel meg mindennel,hogy vegyem le a bejelölést. A többit le szedtem. De most a bejelöléssel zaklat hogy azonnal tüntessem el,mert nagyin megfogom megbánni ha nem.
2011. nov. 13. 13:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Ahhoz semmi köze, hogy téged más milyen képen jelölt be, még akkor se, ha azon a képen a gyereke rajta van, ennyi.

Mondd meg neki, hogy a volt férjével beszéljen ez ügyben, te megtetted amit tőled kért.

2011. nov. 15. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!