Ezt mások hogyan kezelik? Ez a rohadt pénztelenség és az állandó munka kikészít, már alig beszélgetünk itthon.
Párom lenyomja a nyolcórást,délután a saját cégben mennek szerelni,este 8-10 köz ér haza,van hogy hétvégén is,sőt,volt példa,hogy 20at húzattak le vele a főállásban. Mikor hazajön,dögfáradt. Dolgozik mint a hülye,pénz mégsincs. 80-100ból kuporgatunk,egy év még hátravan,aztán külföld. Én tanulok,két hónap alatt elég sok mindent kell megtanulnom(az egyetemi szintet nem éri el,de húzós),ha van munka(de nincs) megyek diákra,nyelvvizsgára,ECDL-re,szakmaira készülök,egy hét múlva szakma kiváló tanulója válogató +házimunka,ráadásul most megsérült a lábam,csak erősen sántítva tudok bármit is csinálni itthon. Hullák vagyunk,nem is beszélgetünk,a szex az egyetlen kapcsolat lassan. Most az egyszobásba lakótársunk is lesz,nagyon kedves barátnőnk.Kicsit könnyebb lesz,de így még kevesebbet leszünk együtt. Rosszabb így,mint együttlakás előtt,pedig 3.éve már,hogy együttvagyunk, de míg csak napi 1-2 óra volt együtt is tartalmasabb volt. Befásultak vagyunk,csak a munka,munka,és semmi eredménye. Bele lehet őrülni? Mit tegyünk?
(a kusza szövegért elnézést,nagyon fáradt vagyok)
hát, nem tudom. Mi is dolgozunk napi 8-9-10 órát. Hazamegyünk, én gyorsan megfőzök, addig ő is elintézi, amit el kell (családi ügyeket), vagy netezik, játszik. Aztán vacsi, amit ő csinál, addig én netezek, tévézek. Vacsi után viszont együtt vagyunk, összebújunk, beszélgetünk, tervezgetünk :)
Szerintem mindent meg lehet oldani. Persze az más, ha 11-re értek haza, és rögtön bedőltök az ágyba. De ha nem így van,a kkor azért lehet a dolgokon változtatni.
Én ezt nem igazán értem.
Az egy dolog, hogy a párod keveset keres, de akkor te miért nem dolgozol mellette, ha ennyire rossz a helyzet?
Ráadásul milyen munka az, ami annyira rosszul fizet, hogy 8 óra + 4-6 túlóra csak 80-100-at hoz házhoz?
Azt mondod, nem olyan durva a suli, mint az egyetem, sokan pedig egyetem mellett is dolgoznak. Velem is előfordult már. Annyira nem nehéz állandó diákmelót találni, pl. boltba, gyorsétterembe és telefonálós cégekhez mindig keresnek embereket. Nem a legjobb meló, és nem is túl sok az a 4-500/óra, de ha rá vagytok szorulva nem lehet válogatni.
A 80-100 mire megy el? Albérlet, rezsi, stb.?
Ami meg a kapcsolatotokat illeti: jól mondják a többiek. Simán megfőzhetsz, mire hazaér 8-10-re, leülhettek enni, beszélgetni. Utána is nyugodtan lehet beszélgetni (mint valaki javasolta, pl. egy kis bor este jót is tesz, könnyebben is alszotok tőle), gép helyett meg tv helyett...vagy együtt filmezni, akármi.
Sok ember van ilyen sz*r helyzetben, mint ti, de ha leülsz és siránkozol, attól nem lesz jobb. Azért tenni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!