Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom miért nem vállalja...

A párom miért nem vállalja fel SOHA ha indokolatlanul, igazságtalanul megbántott?

Figyelt kérdés

nagyon hamar kicsavarja a mondanivalóm, leképezi máshogy amire mindig kioktat és amikor jelzem, hogy egyáltalán nem jogos amiket rámolvas és felháborít, még ő sértődik meg, továbbra is fenntartja a véleményét.csak azért is.

De ha bármi egyéb van, pl.szólok, ha valami nekem nem tetszik, soha de soha nem ért vele egyet, ideges, nem enged, SOHA bele sem gondol a helyzetembe- hogy mi miért esik rosszul.

szóval mindig neki van igaza, ha kegyetlenül fáj és sírok is, vagy ha határozottan kiállok az álláspontom mellett, minden egyes esetben ő akar felül kerekedni.

Mitől lesz valaki ilyen embertelen a másikkal???

2011. nov. 8. 17:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

(''Lesz*rom mitől ilyen az ember,én ilyennel nem lennék együtt.Hállelúja!") Szerintem aki meg ezt írta válaszként, annak meg nem való sem társ, férj sem pedig barát, mert akkor azt is lesz*rja, hogy mit érez az az ember, és valóban nem nézi a mögöttes okát a dolognak ez már leginkább a büszkeségről szól, mint a valódi érzésről. Tehát azt várja el a másiktól, hogy mindig mindenben értsen vele egyet, mindig az ő igényeit érzéseit figyelje, mindig csak körülötte forogjon a világ mindenre bólintson rá a másik na meg képzelje magát a helyzetébe meg bla bla bla na én férfi létemre de előbb hajítanám ki azt a nőszemélyt az életemből az biztos, ha én lennék ilyen helyzetben.

Te meg kérdező:! Szerintem ez már rég halott ügy, úgyhogy felesleges pazarolnod szerintem erre a kapcsolatra az idődet. Szerintem a pasas érzelmileg, értelmileg már elég zokni.

2018. dec. 17. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!