Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom miért nem vállalja...

A párom miért nem vállalja fel SOHA ha indokolatlanul, igazságtalanul megbántott?

Figyelt kérdés

nagyon hamar kicsavarja a mondanivalóm, leképezi máshogy amire mindig kioktat és amikor jelzem, hogy egyáltalán nem jogos amiket rámolvas és felháborít, még ő sértődik meg, továbbra is fenntartja a véleményét.csak azért is.

De ha bármi egyéb van, pl.szólok, ha valami nekem nem tetszik, soha de soha nem ért vele egyet, ideges, nem enged, SOHA bele sem gondol a helyzetembe- hogy mi miért esik rosszul.

szóval mindig neki van igaza, ha kegyetlenül fáj és sírok is, vagy ha határozottan kiállok az álláspontom mellett, minden egyes esetben ő akar felül kerekedni.

Mitől lesz valaki ilyen embertelen a másikkal???

2011. nov. 8. 17:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Primitív érzelemvilágú ember soha nem fogja magát a helyzetedbe képzelni, a végtelen önzése miatt képtelen erre. Hidd el nekem, nem is érti, hogy ez mit jelent, hogy te miről beszélsz mikor ezt kéred tőle. Régi kapcsolatomban megkérdeztem a "páromat" (ennél durvább dolgok után) "te mit éreznél a helyemben?" Felháborodva üvöltötte: "honnan tudjam, nem vagyok a helyedben!" Na, magyarázz meg valamit egy ilyennek. Biztos jönnek majd a válaszok, hogy milyen könnyen ajánlgatjuk itt a szakítást, márpedig hidd el, ő nem fog (nem tud) megváltozni, egyszerűen buta ahhoz, hogy kedvességgel, összefogással boldog is lehetne melletted. Teljes képzavar van az ilyenek fejében, nekik ettől férfi a férfi, a férfi az úr a háznál. Ahhoz is hülyék, hogy az ilyeneket a valódi férfiak megvetik. Mellesleg ez az a típus, amelyik szemében a normális férfi az papucs. Hagyd a francba, jó lesz kocsmatölteléknek. Te meg majd találsz -ha őt kiheverted- egy igazi férfit, aki a párod, társad lesz, nem az urad.
2011. nov. 8. 19:22
 12/21 anonim ***** válasza:
Makacsság.
2011. nov. 8. 19:45
 13/21 A kérdező kommentje:
hogy élhet ilyen ember párkapcsolatban, aki meg sem hallja a másikat, csak elnyomja?
2011. nov. 8. 20:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Így élhet, ahogy veled teszi!
2011. nov. 8. 20:16
 15/21 A kérdező kommentje:
azért nem értem, mert a volt bnőjével 9 évig volt együtt, én meg már most 2. év után kezdek kikészülni....
2011. nov. 8. 20:27
 16/21 anonim ***** válasza:
A volt barátnője 9 évig bírta. De boldog biztos nem volt. Sok asszony tudna neked mesélni, hogy a hosszú házassága alatt meddig volt boldog. Ráadásul ezek a pasik kifele jópofa, rendes fickóknak látszanak, idő kell, míg egyáltalán saját magának elhiszi a "párjuk", hogy egy tahó mellett él. A következő lépés, hogy értetlenül néznek az ismerősök. Fütyülj mindenre, hallgass saját magadra, lépj!
2011. nov. 8. 21:43
 17/21 A kérdező kommentje:
tényleg kifelé rendkívül bájos, aranyos, mindenki jófejnek tartja..
2011. nov. 8. 21:52
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, gondolj csak bele, te összejöttél volna egy bunkóval? Tudod, az eleje a kampányidőszak. Aztán jön a valóság. Tudom, nem vigasz, de sok helyen egészen a gyerekszülésig tart, aztán lépj, ha tudsz. Próbáld elhitetni magaddal (mert így van), hogy jól jártál, mert időben megtanultad, hogy vannak ilyen pasik, még következmények nélkül meg tudsz pattanni. Arra viszont vigyázz, nehogy azt hidd, hogy minden pasi ilyen. Ez tanulópénz volt, amit most megfizettél. Legközelebb jobban figyelsz majd a radarjaidra.
2011. nov. 8. 21:59
 19/21 A kérdező kommentje:

hát tényleg nem könnyű felvállalni egy szakítás felelősségét így belegondolva.

nagyon sajnálom, hogy így alakult

én a kezdetektől kezdve korrektül, bizalommal álltam mindenhez, azt hittem szép lesz, örök élet - amúgy ezekről is zeng, hogy szeretne gyereket már, stb - de lehet csak ismeri a gyengéimet. nem tudom.

2011. nov. 8. 22:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Talán ez segít: Láttál már nagyon kedves idős néniket akikkel egy bunkó pokróc az uruk? Úgy beszél velük mint a kutyával, nem megköszön, hanem elvár, szegény mami meg csak tűr? Akarsz ilyen mami lenni? Ők fiatal koruktól bíztak abban, hogy majd megenyhül az "aptyuk".
2011. nov. 8. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!