Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik jobb? Egy buta, vagy...

Melyik jobb? Egy buta, vagy egy önző emberrel élni együtt?

Figyelt kérdés
Melyik az elviselhetőbb rossz?
2011. nov. 8. 09:11
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%
Ha valaki buta és nem önző,akkor az sokkal jobb helyzetben van mint az önző aki nem buta.Ez utóbbi veszélyes is lehet.
2011. nov. 8. 09:51
 12/22 anonim ***** válasza:
Az önző ember a rosszabb.
2011. nov. 8. 10:00
 13/22 anonim ***** válasza:
57%
Talán a buta, de én attól is falra másztam hosszú távon, amikor volt hozzá "szerencsém"...
2011. nov. 8. 10:04
 14/22 A kérdező kommentje:

9:25-ös!Megértem, ha te nem mondanál ilyet a párodra, mert valószinüleg ő nem buta! de az én párom az!

Tudtam, hogy az, akkor is, mikor megismertem, de voltak olyan jó tulajdonságai, amikkel ezt ellensúlyozta. Mára, így 6 évvel később elszállt a lila köd, és a valóság maradt, ami elég ijesztő.

Valaki azt mondta, hogy a kettő kombinációja. Önző, és buta is. Ez lehet. Aztán aki engem tart önzőnek, akkor elmondom, hogy a buta férfi +önző nő párosítás nem működik.Miért nem mer őszinte lenni velem? Mert gyáva!Gyerekes!

2011. nov. 8. 10:10
 15/22 anonim ***** válasza:

Úgy érted, hogy buta, hogy nem ismeri a világ dolgait, a napi híreket, a történelmi hátterét egy problémának, vagy egy-egy híres színészt, politikust?

Vagy a viselkedése buta, tehát olyan együgyű, nemtörődöm, igénytelen?

2011. nov. 8. 10:14
 16/22 A kérdező kommentje:
Igen tudatlan, műveletlen, és alacsony az intelligenciaszintje. Nem bízik magában a saját képoességeiben, és nem is hiszi el magáról, hogy megérthet bizonyos dolgokat.
2011. nov. 8. 12:21
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, és szerinted ki a hibás abban, hogy TE vak voltál, és a lila ködtől nem láttad a valóságot?

Idéznék egy versrészletet, nagyon tanulságos:

Hát láss olyannak, amilyen valóban

vagyok. Nem én hazudtam, ha szemed

csak a részt látta bennem, és a jóban,

mely részem, ismerni vélt engemet.

Álmoddal mértél; én az álmodónak

mit mondhatok? Ne légy a börtönöm!

Csalódtál, de ne tarts engem csalónak,

amiért álmaidhoz nincs közöm.

Szabédi László/Álmoddal mértél

9,25

2011. nov. 8. 14:54
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Járjatok el múzeumokba, olvass neki érdekes cikkeket, nézzetek ismeretterjesztő műsort, biztatsd a választékos beszédre, akkor talán lesz benne ambíció, hogy fejlődjön.

Vidd olyan társaságba, ahol értelmes emberek vannak, és mikor eljöttök, essen le az állad, ájulj el tőlük, hogy micsoda emberek, el vagy ragadtatva tőlük.

2011. nov. 8. 15:13
 19/22 anonim ***** válasza:
42%

"Járjatok el múzeumokba, olvass neki érdekes cikkeket, nézzetek ismeretterjesztő műsort, biztatsd a választékos beszédre, akkor talán lesz benne ambíció, hogy fejlődjön."

Ez jó, mert fejleszt!

"Vidd olyan társaságba, ahol értelmes emberek vannak, és mikor eljöttök, essen le az állad, ájulj el tőlük, hogy micsoda emberek, el vagy ragadtatva tőlük."

Ezt viszont ne tedd, mert kisebbségi komplexust erősít, nem motivál.

2011. nov. 8. 18:57
 20/22 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy hibásnak érzem magam, mert őt választottam? Azok az értékek, ami miatt felfigyeltem rá, most is megvannak benne, valahol mélyen de nekem ez már kevés. Nem bántam meg semmit, hiszen volt pár szép évünk együtt. Hülye tanács olyat írni, hogy járjak vele múzeumba, meg vigyem olyan társaságba, ahol művelt emberek vannak! Igen, jól mondta az előttem szóló, ez csak erősítené a kisebbségi komplexusát. Ő is azt gondolhatja magában, hogy már nem elég jó hozzám, és csak azért sem akar megfelelni nekem, mert nem hiszi, hogy képes rá. Ha egyszer nincs meg az érdeklődése a művelődés iránt, akkor kár eröltetni! Te sem teszel olyat, amit nem szeretsz csinálni!

Mindegy, majd az idő eldönti, hogy mi lesz velünk!

Köszönöm a normális válaszokat!

2011. nov. 9. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!