Bennem van a hiba, hogy ezt nem tudom megbocsátani?
Figyelt kérdés
Szakítottam a barátommal mert belerúgott a macskámba, azóta is próbál bocsánatot kérni.2011. nov. 7. 12:07
41/44 anonim válasza:
úristen,a macska miatt szakítottál vele?komolyan?elég sáznalmas lehetsz.meg az összes macska párti-.-
42/44 anonim válasza:
Sztem tök jogosan tette sry de gyülölöm a kis dögöket.pfujj.am sztem bocsáss meg neki.
43/44 anonim válasza:
szentem bocsáss meg neki mert én is egy hirtelen düh rohamtól belerugtam vna ha megharap mondjuk sőt én a holdig is fel rúgtam vna az nem az ő hibálya h a macska nincs megnevelve :P
44/44 anonim válasza:
Szerintem igazad volt,hogy dobtad azt az utolsó fszkalapot.Mért nem rúgtad tökön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!