Bennem van a hiba, hogy ezt nem tudom megbocsátani?
most mit kell úgy majrézni, én is belerúgtam már a barátnöm kutyájába, mégsem szakitottunk, sőt!
Ha meg emiatt szakítás van akkor az már régen rossz, éljen a macskájával ,kutyájával! Ottsincs szerelem ha fontosabb az állat mint én, nem is kéne olyan nö! Pfff
1. válaszoló vagyok.
Én is elvárom, hogy a párom fogadja el a háziállataimat, legyen az bármi.
Nekem madárpókom van, és volt két törpehörcsögöm.
A madárpóktól eleinte iszonyodott a család, de aztán rájöttek, hogy ők kint vannak, a pók meg bent.
Exemmel voltam, és a hörcsögök éjjel "beindultak", rágták a ketrecet, meg rohangáltak. Én hozzászoktam, nem zavart, elaludtam. De egyszer arra ébredtem fel, hogy a srác megfogta a hörcsögketrecet és szó szerint odab*szta a konyhaasztalhoz. Szerencsétlen állatok akkorát estek, mert éppen a ketrec tetején voltak...borzasztóan kiakadtam, kivágtam a srácot a lakásból, a ruháit meg utána. Éjjel 2 volt. Nem érdekelt. Ha szépen megkér, hogy rakjam ki, mert nem tud aludni, elfogadom, mert eleinte nekem is szokatlan volt az állandó zaj. De ne dobálja őket.
És nem arról van szó, hogy az állat feltétlenül fontosabb a párunknál, hanem arról, hogy az állat is egy élőlény. Én sem rugdosom párom macskáit-kutyáit, és elvárom, hogy ő se bántsa az én állataimat. Vagy talán a kérdező expasiját is lábbal tessékelik ki? Azért mert ő idegbeteg, meg türelmetlen, azt nem egy 2 kilós jószágon kell levezetni.
nyugi.. én is kitettem volna a szűrét. Ha nem is elsőre, de másodikra tuti.
Először megpróbálom elmagyarázni, hogy ez a viselkedés nem tetszik, másodjára repül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!