Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire családtag nálatok a...

Mennyire családtag nálatok a gyermeketek barátja, barátnője?

Figyelt kérdés

Egy több éves kapcsolatban már családtagnak tekintitek a gyermekeitek párjait?

Mostanában elég gyakran olvastam kommenteket, hogy sokan azt sem nézik jó szemmel, hogy a gyermekük párja néha náluk aludjon, mert egy "idegennek" semmi köze a magánéletükhöz. (most ne ragadjunk le az együtt alvásnál, mi 4 éve vagyunk együtt és sosem szoktunk a szülőknél együtt aludni, de azért egy pár éves kapcsolatban már nem tekinthető idegennek a gyermekem párja, szerintem).

Én szerencsés vagyok, első perctől nagyon rendesek voltak az anyós-jelöltemék, már 17 éves koromban is teljesen komolyan vettek.

Tavaly nyáron együtt nyaraltunk, elvittek engem is a párom szülei, idén nyáron meg mi nem mentünk nyaralni, de kaptam egy arany karkötőt, onnan, ahol voltak, csak a szülők (görög o.). Egyik barátnőm, mikor meglátta a karkötőt teljesen felháborodott, hogy ez már túlzás, ő egy idegennek (4! éve vagyunk együtt) nem venne ilyen ajándékot.

Nálatok hogy van ez?

2011. nov. 5. 20:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én lányom még csak 15 éves, barátja még nincs, nem is volt, de legjobb barátnője az van, imádom a csajszit, néha nálunk alszik, eszik..most Ő nagyszüleinél voltak 1 hetet, őszelni, a lányomat külön bánásmódban részesítették, mert nagyon válogatós kajaügyben. Nincs ezzel semmi gond szerintem. Amikor majd eljön az idő és lesz párja, remélem fiamként fogom szeretni. "Egy 33 éves édesanya"
2011. nov. 7. 15:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Fiús anyában is több ilyen kéne....
2011. nov. 7. 15:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Fiús anya is vagyok, de Ő még csak 2 éves..hosszú út ez! Majd jelentkezem 20 év múlva váááá :)))
2011. nov. 7. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!