Szerintetek ez gonoszság lenne?
Figyelt kérdés
Mondtam a férjemnek hogy holnap vásárolni megyek,de nem akarom a lányomat magammal vinni.Kikadt,két hete voltam a lányommal,csizmát vettünk,szét se tudtam nézni egyáltalán mert arra összpontositottam hogy a gyereknek legyen csizma.
Azt mondja vigyem magammal megint de én nem szeretném.
Arra gondoltam hogy egyszerűen itthon hagyom az apjával és kész,eddig mindig engedtem de most nem fogok.
2011. nov. 4. 12:14
21/23 A kérdező kommentje:
A gyerek 21hós,az apuka 32éves.
2011. nov. 4. 13:42
22/23 anonim válasza:
Akkor "csak" parázik. :) Viszont meg kell szoknia, hogy néha egyedül is el kell lennie a gyerekkel. Nem tudom, milyen távolságra készülsz menni, de szerintem menj el nyugodtan, biztosítsd a férjed, hogy ha bármi gond van, telefonáljon és ha tényleg probléma, akkor mész is haza. Ha meg telefonon elintézhető, akkor "tanácsot adsz" neki telefonon. :) Mennyi idős a gyerkőc? Miért fél ennyire egyedül maradni vele?
23/23 anonim válasza:
Ja bocs, látom, hogy mennyi idős. Tegyetek el minden veszélyes dolgot onnan, ahol játszani fognak (bár gondolom nincs elöl ilyen), ha nincs, tegyetek sarokvédőt a bútorok sarkaira, hátha ezekkel apukának is megjön kicsit az önbizalma. Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!