Szerintetek ez gonoszság lenne?
Mondtam a férjemnek hogy holnap vásárolni megyek,de nem akarom a lányomat magammal vinni.Kikadt,két hete voltam a lányommal,csizmát vettünk,szét se tudtam nézni egyáltalán mert arra összpontositottam hogy a gyereknek legyen csizma.
Azt mondja vigyem magammal megint de én nem szeretném.
Arra gondoltam hogy egyszerűen itthon hagyom az apjával és kész,eddig mindig engedtem de most nem fogok.
Amikor kicsi volt etette kekszel,valószinű félrenyelt mert elkedett fuldokolni.A párom csak állt és nem csinált semmit,teljesen lefagyott.Odaszaladtam kikaptam az etetőszékből megforditottam és kijőtt a kekszdarabka,semmi komolyabb nem történt de ő ezt nem igy élte meg.
Mostanában elég sűrűn előfordul kisebb baleset,szaladgál össze vissza és szerintem fél a párom hogy valami baja lesz,hiába mondom neki hogyha velem van ugyanúgy elesik,az más.
Anyám mesélte, hogy még épphogy másztam, apám leordította a fejét, hogy miért nem tartja a karját körülöttem, miközben a díványon mászkálok.
Anyám mondta, hogy cirka 40 centiről ha leesek a padlószőnyegre, akkor legalább megtanulok esni.
Mondjuk rá egy fél évre megcsúsztam a lépcső tetején és úgy gurultam le a lépcsőházban, hogy minden fokba bevágtam a fejem. A lakás előtt vigyázott rám az egyik szomszéd, egyszerűen kivédhetetlen volt. A sikolyra anyám olimpiai csúcsot döntött, de már ő is csak a második lépcsőforduló alján kiterülve ért utol.
Azon kívül, hogy nagyon bőgtem és lett egy komplett domborzati térkép a fejemen, semmi bajom nem lett :)
Szerintem írd össze neki, hogy mikor milyen kaját kell adni a gyereknek, meg minden fontosabb infót írj le egy lapra, és ígérd meg, hogy mindig figyelsz a telefonodra, ha baj van azonnal hívjon, és mondod mit csináljon.
Aranyos, hogy ennyire félti magától a lányát:)
Én is azt mondom, hogy meg kell tanulnia nélküled is vigyázni a gyerekre. Mi lesz, ha jön egy kis tesó, amíg ti a kórházban lesztek ki fog vigyázni a lányotokra?
Arról nem is beszélve, hogy attól, hogy anya lettél még lehetsz nő is, aki igényli, hogy néha egy kicsit egyedül legyen, és vásárolgasson, vagy beüljön egy kávéra a barátnőihez, a gyereke nélkül. Ebben nincs semmi gonoszság, ha az ember mindig csak a gyerekével begolyózik, és a gyereknek is meg kell tanulni anyu nélkül lenni, különben nagy gondok lesznek az ovis beszoktatásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!