Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem a szeretőjével...

A férjem a szeretőjével együtt hívott fel és poénkodtak a nyomoromon és a gyerekünkön. Még mennyi megaláztatást kell eltűrni?

Figyelt kérdés

A férjem itthagyott két kisgyerekkelaz egyik 3 éves a másik nincs még egy éves sem. Csak felállt és azt mondta megy. (másfél hónapja)Nem mondta hogy van valakije, amíg nyilvános helyen le nem bukott (konkrétan megállt melettem a nőjével, amikor úgy volt hogy jön a gyerekekhez kb. egy hete volt).

Tegnap röhögve felhívtak, hogy mekkora poén üljek le, mert azon nevetnek ha nem viheti el a gyereket a szeretőjéhez akkor a szerető beadja a válópert. És együtt nevettek a telefonba.

Hová lehet még megalázni az embert??? Teljesen kivagyok.....

2011. nov. 4. 09:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%

Milyen undorítóak vagytok. Állandóan a nőt hibáztatjátok, ha elhagyja a férje, sőt, akkor is, ha a férje utána nem törődik a gyerekkel, sőt, akkor is, ha a szerető szerint mindig a volt feleség a sárkány. Könnyű ezt mondani, de attól még a legnagyobb felelősség így is szegény nőn van, aki nem csak odaadja a fizetését a gyerekre, de még NEVELI is a gyereket. Ő nem tud elmenni sehova, ő az, aki ott van a gyerekkel, ha az beteg, vagy szomorú. A férj csak a pénzét adja.

Kérdező, ha megint zaklatna, mondd neki, hogy "Nyugodtan add be a válópert, nekem ez nem fájdalom, de neked sokkal jobban fog fájni, mikor a gyerekeid semmibe vesznek:)"

2011. nov. 4. 10:50
 12/27 A kérdező kommentje:
Én mindent megadta neki Ő meg semmibe nem segített itthon. Amikor megszületett a 2 baba akivel majdnem ottmaradtunk a szülőszobán csak nézte ahogy kinlódom az első hónapokban. Egyszerűbb volt elmenni egy nála 10 évvel fiatalbb nőhöz. Nem vagyok elhízva, ápolt vagyok, csinosnak mondanak, mosok főzök takarítok. Mégse volt jó. Nem is érdekel hogy van valakije de miért kell megalázni még jobban az embert?
2011. nov. 4. 11:37
 13/27 anonim ***** válasza:
80%
Válj el és jó nagy gyerektartást harcolj ki, majd akkor befogja a po.fáját. Ha meg neked így jó válás nélkül akkor megérdemled.
2011. nov. 4. 11:49
 14/27 anonim ***** válasza:
98%
Add be a válást, a szeretőnek meg gratulálj, hogy megnyerte ezt a majmot.
2011. nov. 4. 11:54
 15/27 anonim ***** válasza:
95%
Hát együttérzek, bár rajtam csak a férjem röhögött, a szerető legalább befogta...Csak annyi vígaszod van, hogy úgyis ilyen ember, hát vele aztán nem lehettél volna boldog soha, így legalább az esély megadatik. (Én is házicseléd voltam 3 gyerekkel, mindent elnéztem, megadtam, ugyanígy jártam. Lám, még nem is egyedi. Azt hittem, ez az 1 ilyen gennyláda van a világon, hát nem) A válást meg adják be ők, 12000 ft-ot nehogymár te fizesd, és így megjelenned sem kötelező...2 ilyen "szép" ember biztosan nagyon jó életet fog élni, amíg együtt vannak, addig sem veszélyeztetnek érző embereket.Kívánok 50% gyerektartást és hamarosan új társat!
2011. nov. 4. 12:14
 16/27 anonim ***** válasza:
8%

Jó szemét a férjed, a helyedben én adnám be a válópert.

Arról sincs jobb véleményem, aki a jó nagy gyerektartást írta.

Bosszút állni a gyereken keresztül. Szánalmas. Semmivel sem lenne jobb a kérdező a volt férjénél, ha ilyet csinálna. Annyit kell igényelni, amennyi jogos. Aki ezen keresztül szívózik azt nem sokan tudják sajnálni.

2011. nov. 4. 13:25
 17/27 anonim ***** válasza:
93%

1. Válóper

2. Számcsere

3. Zárcsere

2011. nov. 4. 13:33
 18/27 anonim ***** válasza:
96%

13:25-ös

csak tudod a nagy gyerektartást nem magának hanem a gyerekeinek akarja az ember kiharcolni ,hogyha már a másik szülő egy facc ne a gyerek nélkülözzön!

2011. nov. 4. 16:52
 19/27 anonim ***** válasza:
2%

Ja, bosszúból a férj ellen.

Nevetséges.. Azért egy férfi talán bekajálja ezt a szöveget, de egy nőt, aki mellesleg tud olvasni ne akarj már hülyének nézni.

2011. nov. 4. 17:08
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

A gyerektartás arra szolgál, hogy attól még, mert csonka családban nő fel a kicsi, ne kelljen szűkölködni.

Hogyha a gyereket eszközként használom, hogy bosszút álljak a férfin, akkor az ott rég rossz!!!!

2011. nov. 4. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!