Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális viselkedé...

Szerintetek normális viselkedés ez testvéreknél?

Figyelt kérdés
A barátomnak van 2 testvére, egy öccse és egy húga. Most otthon él, mert a lakását újítják fel, így a testvéreivel is sokszor találkozom. Mikor ott vagyok náluk, akkor folyton csapkodják, dobálják egymást, a barátom húga direkt piszkálja a barátom öccsét, aztán meg a srác elkapja és elkezdi ölelgetni. Meg mikor TV-t néznek a kanapén, akkor egymáson fekszenek szinte és a lány olyanokat csinál, hogy a combját simogatja a srácnak, meg a haját, de úgy, hogy végigmegy az arcán és a srác száját is. Ráadásul egy szobában is vannak, pedig már felnőttek (19 és 21 évesek). Teljesen úgy viselkednek egymással, mint egy szerelmespár, mint én, meg a barátom (bár mi nem piszkáljuk egymást ennyire). Szerintetek ez normális? A barátommal nincs olyan erős testvéri viszonyuk, bár ez lehet annak tudható be, hogy ő már 28 éves és évek óta külön él.
2011. nov. 4. 00:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jézusom,hát ez valami undorító...

Tamponos hozzászóló...abba inkább bele se gondolok!

2011. nov. 4. 08:37
 12/12 A kérdező kommentje:
A barátom is látja, de azt mondta, hogy mivel ő már évekkel ezelőtt külön költözött, ezért a tesói "egymásra maradtak". Nekem sem szúrt volna szemet, ha csak simán piszkálódnának, de ez, hogy fogdossák egymást, meg minden nekem már kicsit sok.
2011. nov. 4. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!