Normális viselkedés ez?
Szüleim 3 hónapja külön élnek. Én 23 éves vagyok hugom 16. Hogom édesanyámnál lakik....én apuval maradtam.
A problémám az hogy a tőlünk 30kmre lakó nagyszüleim és anyukám fiutestvére a családjával azóta fel se hiv. Én próbáltam egyszer nagymamámmal beszélni...rögtön miután a szüleim szétköltöztek...de akkoris lerázott.
5 unokája van.....mindegyik el van halmozva, engem meg arra nem képes h felhivjon.Amig anuy itthon volt hetente 2x 3x is hivott mi ujsag.....nincs olyan anp hogy ne gondolnék erre...szüleim is beszélő viszonyba maradtak, attól félne hogy apu veszi fel a telefont?Márr nem tudok mire gondolni, nagyon rosszul esik hogy igy viselkedik. Ráadásul anyukám öccse a családjával is ott lakik de ők se érdeklődnek felőlem.Nagyon fáj.....azóta nincs is kedvem feléjük menni de őszintén szólva nem is hivnak.
Rosszul csináltam valamit?vagy miert lettem egyszerűen halott a számukra mióta ez van......mig anyu itthon volt nagyon sokat jártunk hozzájuk, ők is hotzzánk....
Nagyon rosszul esik.....már ott tartok hogy nem is tekintem őket családtagoknak....
23L
igen, mindig mondom neki....de szerintem nem mer szólni nekik semmit mert mikor elköltözött a 2 másik testvére meg nagymamám segitett neki...anyagilag támogatták...persze ő azt már visszaadta nekik.
Van még egy nővére...aki néha fel fel hiv..talán a legnormálisabb velem szemben...és anyu azt mondta h már a nővérének is emlitette hogy nem is érdeklődnek irántam abszolut...de ennyivel le van rendezve.Meg h ő mit csináljon...
Anyu törődik velem, persze ez már akkor sem olyan mintha itthon lenne...de nem ő róla...nagymamámról avn szó...
20:42-es vagyok
Itt van a kutya elásva! "Árulónak" tartanak,amiért apuddal maradtál.Ocsmányul viselkednek veled.
Hát a nagyszüleid már neked is idősek... Ilyenkor előfordula z iylen viselkedés... Mert bennük kialakul, hogy az apukád az ellenség, anyukád akit védeni kell... aki velük van azt védi, aki ellenük azt támadja... Képletesen persze :P
Nagyon rossz ez a módszer :/
Nekem is a nagyapám furcsa... nagyon messze lakik (150 km) és ugye keveset látjuk... Kiskoromban nem is akart látni, emrt van 4 lány unokája és én fiú:D és nem az lett a keresztnevem mint neki... Mostmár kezdene hozzáédesgetni... de én is lehet, hogy hülyén csinálom, mert úgy beszélek vele, de érzi h nem az igazi... Semmit nem fogadok el tőle stb ... Én visszaadom neki amit ő csinált velem :)
Lehet, hogy neked is ezt kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!