Nem bírom elviselni anyámat! Ez nem normális viselkedés, igaz?
Mond neki, hogy húzzon el ő is!
Egy anyuka!
De akkor m,eg velem ordítozik,h kidobja a gépet,meg stb...
Olyan idegesítő!!
De akkor legalább mondanűá azt h álljak fel,mert ő is ide akar ülni. De nem addig áll itt a hátam mögött,amig be nem zárok mindent és fel nem kelek a gép elől. Ez akkor is igy van ha 10 perce vagy egy órája ülök itt a gép elött
mond azt hogy sérti a magánszférád..nekem is szokta csinálni,hogy pl. bejön a szobámba és szét néz.és bambul..
megkérdezi mit csinálok :D vagy állandóan figyel,rohadt idegesítő tud lenni..és ha meg megkérdezed,vagy szólsz..
akkor ő van megsértve :D én ezt nem értem..
Mondd el neki kedvesen persze, hogy zavar, ha ott áll. Nyugtasd meg, hogy nem csinálsz semmi rosszat. Kíváncsi és rajtad akarja tartani a szemét, mert oly sok ismerkedési és más lehetőség is van a neten, amitől az anyák azért féltik a lányukat.
Nyugtasd meg. Ha kedves és őszinte vagy, akkor bízni fog benned, és nem fogja minden pillanatodat ellenőrizni a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!