Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen helyzetben mit csináljak...

Ilyen helyzetben mit csináljak? 16/L

Figyelt kérdés

Vendégségben vagyunk vidéken a nagynénéméknél, helyhiány miatt a bátyámmal egy ágyban kell aludnunk.

Ő boxerban alszik az ágyban, és kilóg a pénisze.

Bocsi a hibákért, telefonrol irok

2011. nov. 3. 23:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
28%

és akkor mivan? mennyi idős a báttyád? minek kell felkelteni azért hogy közöld vele hogy kilóg? :D atya isten

áááááááááááááááááááá

2011. nov. 3. 23:34
 12/24 anonim ***** válasza:
47%
vágd le ha zavar.. nem gondolkodtál még róla ?:D
2011. nov. 3. 23:41
 13/24 anonim ***** válasza:
...
2011. nov. 4. 00:34
 14/24 anonim ***** válasza:
29%

jesszus..... :D

szólj rá!

2011. nov. 4. 01:45
 15/24 anonim ***** válasza:
74%
Ha ez nem kamu, mar pedig azt hiszem, az, akkor szolni kell vendeglatonak, hogy alvas megoldas nem felel meg. Egyebkent beteg csalad lehet, ha egy agyba raknak titeket.
2011. nov. 4. 03:45
 16/24 anonim ***** válasza:
25%
Jajj, hát nekem a két öcsém közül egyiknek se jutna eszébe mellettem így aludni... Mikor nálam csöveskedtek az albérletben, az egyik inkább felmászott a galériára matrac nélkül aludni, a másik meg a haverjával osztozott a kanapén inkább, én meg egyedül a nagy ágyban. Szerintem ez a normális.
2011. nov. 4. 06:09
 17/24 anonim ***** válasza:
18%

szolj neki.testvérek vagytok.Amugy mivan abban hogy ha egy testvér pár együtt alszik helyszüke miatt.Na nehogy már attól keljen félni hogy kikezdenek egymással.Nekem is fiú lány gyermekeim vannak igaz még kicsik de akkor is!!!!!

Nyugodtan szólj neki.Ha meg szóltál.Akkor írd le mi volt a reakciója.

Az meg aki azt írta hogy fogd meg neki stb...ocsmányságot látszik mennyi a IQ ja!!!

2011. nov. 4. 07:25
 18/24 anonim ***** válasza:
41%

De most a testvérbátyja, vagy a nagybátyja aki mellette alszik...? Nem mindegy.

S takard be, hogy ne lássad, fordul másik fele s aludj....

2011. nov. 4. 07:43
 19/24 anonim ***** válasza:
kamu
2011. nov. 4. 07:43
 20/24 anonim ***** válasza:
szerintem a tesójáról van szó.Gondolom én!
2011. nov. 4. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!