Mi lesz abból a gyerekből, akit fel sem vehet más, mint a szülőanyja? Megállja majd a helyét a közösségben? Tud szeretni, barátkozni? Nem lesz beteg? Rendben lesz az immunrendszere? Magáénak érzi majd a rokonait, az apját? Fejlődik az EQ-ja?
Figyelt kérdés
Lehetnek majd barátai? Akit ő választ? Elmehet nyaralni egyedül?
És édes-e az ilyen anyuka?
Vajon ez a kisajátítás együtt jár-e azzal, hogy anyu mondja meg, mit egyen és mit ne, hányszor mosson kezet, és mikor üljön a bilire?
2009. máj. 6. 09:36
31/32 A kérdező kommentje:
Én akkor is csak a felöltözött kis lábát szoktam megfogni mondjuk kicsi babának, de általában az anyja ideadja.
2009. máj. 7. 13:41
32/32 anonim válasza:
Szia!
Minden édesanya maga tudja mi jó a gyermekének!!
Mindenkire rá van az bízva,hogy neveli a kicsinyét.Minden ember más,mind minden gyerek is.Nekem is van egy kisbabám,és ha úgy látom valaki szimplán csak tutyi-mutyizásra használná akkor én is úgy állok hozzá.Azért csak meg mondhatjuk mi édesanyák,ki mit tehet a gyerekkel,nem?Üdv:Dorka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!