Az lehetséges, hogy valakinek már annyira gyenge az immunrendszere, hogyha beteg, egyáltalán nem lázasodik be? Vagy azért nem lázas, mert nem annyira beteg?
Nekem is évekig belső lázam volt csak,bármennyire beteg voltam sose voltam lázas viszont rázott a hideg mint állat.
Neem valoszinüleg a fogamzásgátlo okozta(több gondot is)és onnan valoszinű hogy tényleg,mivel most szüneteltetnem kell 3 hónapig és egyböl beteg lettem és magas lázzal járt.Sajnos olvastam másnál is hogy legyengült az inmiuunrendszere(aki szintén sokáig szedte).Szóval amondo vagyok hogy igen,lehet valakinek olyan rossz az inmunrendszere hogy nem lázasodik be,szokták mondani hogy a láz jó,mert legalább védekezik a szervezet.Amúgy utobbi pár évben sokszor is voltam beteg,nem mondom hogy minden a gyogszer miatt,de az tuti hogy az immunrendszerem nem volt rendben.
"Szerintem nincs összefüggés az immunrendszer állapota és a belázasodás között."
Pedig van.Gyerekkorban a betegségeknek általában természetes velejárója a láz, de vajon az idősebbek miért nem lázasodnak be olyan gyakran?
Az immunrendszer nem működik olyan hatékonyan idősebb korban, mint gyermek- és fiatalkorban. A szervezet fertőzésekre adott válaszreakciói már nem olyan hevesek. A 65 év felettiek 20 százaléka egyáltalán nem lázasodik be, még bakteriális fertőzés esetén sem, pedig a mikrobák okozta fertőző betegségek felelősek a legtöbb időskori halálesetért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!