Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyanyám turkál a szemetemben...

Nagyanyám turkál a szemetemben. Hogy állítsam le?

Figyelt kérdés

Heti egyszer szoktam kiganézni a szobámat, olyankor azért megtelik egy szemeteszsák. Mikor megtelik, kiviszem a konyhába (mert oda van legközelebb a kuka). Nem most vettem észre, hogy bizonyos általam kidobott, felesleges, vacak dolgokat kiszedeget a szemetemből. Most nemrég kidobtam két fényképet (régi igazolványképek rólam), és a vita tárgya lett, hogy azokat én hogy merészeltem kidobni. Kérdem én, mi köze van az én szemetemhez? Most megmondtam neki hogy álljon le ezzel, erre elment a barátnőjéhez, HALOTTAK NAPJÁN rinyálni...Anyám fel van háborodva azon, hogy csak úgy simán beletúr a szemetembe, ennyi erővel a véres tamponjaimat miért hagyja benne? Így is tele van a ház lomokkal, mert nem enged semmit kidobni...Mit tegyek? Segítsetek, még az a kicsi magánszférám is meg fog szűnni!

(bocsánat a gusztustalan tamponos hasonlatért, így érzem)

17L

2011. nov. 1. 14:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kedves 70%-os. Nem vagyok mocskos, csak szimplán nem szokásom naponta hatvanötször kitakarítani a szobámat, mert 1. időm nincs rá, 2. energiám se. Épp elég hogy elmegyek suliba, hazajövök, hétvégente néha itt van a barátom, meg egy fősulis barátnőm egyszerre, mielőtt jönnek, takarítok. A kiganézás nálam a porolás, porszívózás, felmosás, nyúlketrec kipucolása (mondjuk az mindennap), a felesleges, szemétnek vett cuccok kidobása. Biztos te is beleturkálsz majd az unokád szemetébe, ha így állsz ehhez hozzá. Amúgy soha még olyat nem dobtam ki, amit nagyanyám vett, mert konkrétan életemben nem kaptam tőle semmit.
2011. nov. 1. 15:02
 12/19 anonim ***** válasza:

Nekem az anyósom csinálta ugyanezt!... 8-[[

Sokáig nem is vettem észre, hogy rendszeresen kitúrja a szemeteinket, de egyszer döbbenten láttam a lábán azt a bokazoknimat, amit pár nappal azelőtt kidobtam, mert szitává kopott a sarka (javíthatatlanná kopott!)...

Akkor az én agyam is szétfröccsent : ezek szerint a szemétbe sem dobhatok úgy semmit, hogy ő ne vizsgálná át?!

Próbáltam utána azt csinálni, hogy akkor vittem le a szemetet, amikor jött a kukásautó... :-[

Igazából a legjobb megoldás : ELKÖLTÖZNI JÓ MESSZE!!!

Jó messze, hogy még látogatóba is csak ritkán tudjon jönni!...

2011. nov. 1. 15:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Égesd el és megszűnnek a gondok. :D
2011. nov. 1. 15:16
 14/19 anonim ***** válasza:
a véres tamponod miért tartod a szobában?
2011. nov. 1. 15:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Leállítani nem tudod, de én sem értem, hogy hogy telik meg nálad egy szemeteszsák... Nálunk az egész háztartás egész heti szemete egy zsák (főzés, csomagolóanyagok, minden együtt).

A legjobb megoldás, ha kukanapon viszed ki a nagy kukába, így nem lesz idő és lehetőség kikutatni.

2011. nov. 1. 15:43
 16/19 anonim ***** válasza:

Legjobb, ha a szemeteszacskót a konténerbe dobod. Ennyi.

A szobádat meg tartsd zárva...

Ki tudja... talán a mamád oda is bemegy kutatni...

2011. nov. 1. 16:38
 17/19 anonim ***** válasza:

Nálunk egyszer anyu bukott le. Talán 20 körül voltam, késett a mensim, biztos ami biztos alapon csináltam egy terhességi tesztet, negatív lett. Visszaraktam a dobozába, becsomagoltam egy sötét nejlontáskába, kidobtam a nagykukába.

Anyám aznap félrehívott, hogy hát nem tehet róla, de véletlenül észrevette a kukában a tesztet, ha ilyen gondom van, miért nem beszélem meg vele.

Én meg majdnem meghaltam a röhögéstől, mégis hogy vette észre a fekete nejlontáskába és dobozba csomagolt tesztet VÉLETLENÜL?

Ez már majd 10 éve volt, de még mindig röhögnöm kell rajta.

Szóval a lényeg, hogy a turkálósok nem változnak.

2011. nov. 1. 16:52
 18/19 anonim ***** válasza:

Tépj minden egyes papírdarabot, amit a szemétbe helyezel apró fecnikre, hogy felismerhetetlenségig eltorzuljanak. Minden egyes kidobott tárgyat tegyél teljesen használhatatlanná, mielőtt a kukába teszed őket.

A zsákra köss legalább 10-15 görcsöt, aztán tedd bele még egy zsákba, és ismételd meg.:) Ragasztószalaggal erősítheted a lezárt zacskót:)

És kérd meg, hogy ne turkáljon a kukában, mert gusztustalan, és mondd meg neki, hogy nem véletlenül dobod a kukába azokat a dolgokat, és értékelnéd, ha ott is maradnának.

Nagy tapasztalatom van nagymamával való együtt élés terén, nálunk is előfordult hasonló helyzet, pl. ilyen szanaszét hullott ócska esernyőt szedett ki a kukámból, meg még rengeteg mást is, de amikor összekötöm a zsákot akkor azért nem próbálja meg szétszedni már, főleg, hogy meg is kértem már rá, hogy hagyja békén a lomokat:D

Majd írd meg, mire jutsz:D

2011. nov. 1. 19:06
 19/19 A kérdező kommentje:
Ha anyám megkapja az ehavi fizetését, veszek egy lakatot a szobám ajtajára. Tudom, hogy ide is bejárkál, néha annyira szemtelenül, hogy közben én is itt vagyok :D És elkezd mindent szemügyre venni, mintha leltározna..Semmi köze nincs a szobámhoz..
2011. nov. 2. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!