Másokat is úgy hatalmába tartja a Halottak napi megemlékezés, temető látogatás, gyertyagyújtás, emlékezés?
"Az egyetemistáknak megvan ilyenkor is a dolguk."
A legtöbb egyetemista annyira elvan magával, mintha másnak nem lenne dolga.
Üdv: egy egyetemista.....
"Az egyetemistáknak megvan ilyenkor is a dolguk."
Mindenkinek meg van a dolga! Nem kampányszerűen vizsgák előtt kell tanulni hanem egész ésvben egyenletesen!
Van közeli hozzátartozóm, de én az év többi napján is megemlékezem róla, nem csak ezen az egy napon. Mivel rendszeresen látogatom, így nem érzem jogosnak, hogy a kijelölt napon szinte rámkényszerítsék azt, hogy emlékezzek meg, különben érzéketlen vagyok.
Egyébként te kérdezted, nyilván arra voltál kíváncsi, hogy más is érzi-e ezt, szóval nem adhattam rossz választ:)
"Mindenkinek meg van a dolga! Nem kampányszerűen vizsgák előtt kell tanulni hanem egész ésvben egyenletesen!"
Mennyire buta és kukacoskodó ember vagy, jó ég. Elég szar életed lehet, sajnállak.
"Mennyire buta és kukacoskodó ember vagy, jó ég. Elég szar életed lehet, sajnállak."
Csak éppen kitüntetéssel végeztem a Tuftson.Ahol 5 évig maradtam is. Hú de rossz életem van!
Megmondom őszintén, nem megyek temetőbe, csak ha családostul kivonulunk. Számomra nagyon nyomasztó a sok sírkő, fekete ruhás ember, zokogó öreg nénik, és hasonlók. Úgy érzem, az év minden napján megemlékezhetek a halott szeretteimről, azáltal, hogy gondolok rájuk, sosem felejtem el őket, mert bennem élnek. Ehhez nincs szükségem temetőlátogatásra.
Gyertyát szoktunk itthon gyújtani.
Üdv: még egy egyetemista :)
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad.
Egyetemeken nem tanitjak az erzelmeket, illemet, intellegenciat, kozossegi hozzaallast. Hanem csakis a kotelezo intellektualis anyagot tanitjak, kell bemagolnod. A tobbivel szuletni kell, vagy legalabbis szuleidnek kellett volna beled nevelniuk. Egyetemi vegzessel is egy nagy b.nko maradhatsz/maradtal.
A kitunteteseddel kitorolheted a v.alla.gad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!