Mit gondoltok erről a nőről/anyáról? Nem túlzás, amit csinál?
Ilyen szokások mellett állandóan betegeskedni fognak az iskolában és majd leépült immunrendszerrel fognak rendelkezni....
Bár ha mindenhova kocsival viszi őket,akkor ez nem fog bekövetkezni, hiszen biztosan lesz pénze drága magániskolára is ezeknek a gyerekeknek a szüleinek.
Mi lesz ha végül mégis a körzeti orvoshoz kell vinni őket,ahol mégtöbb betegséget szednek össze?netán elmennek egy nagyobb tömegbe valami esemény miatt...
Burokban nőnek fel.
Nagyon szimpatikus nevelés.
A metró helyett autó valóban felvágás, plusz hülyeség, ezzel csak azt érik el, hogy gyengébb lesz az immunrendszerük.
Én 5 évig voltam kollégista, a menzán megettem minden szemetet, azóta a romlott kajától sincs semmi bajom, és csak szökőévente vagyok beteg. Akire ennyire vigyáznak, hogy még metróval se járhat, biztos, hogy nem lesz ilyen ellenálló.
A 15/15-el értek egyet. A kaja sem jó,csak ma ez a divat. A kóla kihagyása rendben van,de a fehérliszt és a csoki teljes elhagyása nem. A többi pedig erősen túlzás. Ha felnőnek,állandóan betegek lesznek és képtelenek lesznek beilleszkedni nem csak az iskolában,de a felnőtt közösségbe sem.
Mindenhol kiközösítik őket,ez pedig lelki sérüléseket okoz majd nekik.
Nem kell édességgel tömni,de arra is szüksége van a szervezetnek. A sport sem árt,de nem szabad túlzásba vinni,mint ezek a szülők teszik.
Sajnálom a gyerekeiket.
Off: nem tud majd beilleszkedni a közösségbe, mert nem metrózik a gyerek? na ne...
Mellesleg két gyerekkel én is inkább autóval közlekednék,mint metróval, ez kényelmi szempont is...
Egyébként kérdező, ha meg a gyerekek rohangálnának, kiabálnának, birkóznának, pakolnának a lakásodban, stb, akkor az lenne a bajod, miért nincsenek megnevelve, nem?
"ezt felnőtt korukban hány év pszichológusi kezelés tudja majd helyrehozni?"
Miről beszél, kedves szakértő? Azt, hogy nem lesznek elhízottak? Vagy hogy urambocsá' normálisan fognak viselkedni?
Nem tudom, hogy te meg még páran itt milyen vademberek közt nevelkedtek, de nem normális, ha egy gyerek üvölt, mint az idióta. Normálisan is lehet játszani.
Üdítő helyett tea??? Hova fajul a világ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!