Egy 21 éves ember, akit még mindig a szülei irányítnaka, és elvárja, hogy mindent a szülei intézzenek el neki, fel fog nőni valaha?
Egy barátnőmről van szó,egyetemi csoporttársam is egyben,szinte képtelen önálló döntést hozni,minidig a züleitől kérdi telefonon,mit tegyen,képes napokig siránkozni dolgokon,a dolgokat még gyerekesen fogja fel,eljött fősulira azért,hogy a neve mellett legyen majd valami,ha az egyetemet elvégzi,de ő azt hitte,hogy az egyetem is olyan lesz,hogy szinte semmit se fog kellenie csinálni,és úgy meglesz a diplomája,most meg nekem siránkozik,hogy honnan szerezze meg ezt vagy azt a jegyzetet,könyvet stb...
Szemorvoshoz kellett volna már rég mennie,mert rossz a látása,romlik egyre jobban,de nem ment el,mert a szülei munka miatt nem tudtak vele menni,most én szedtem rá,hogy menjen egyedül.
Mindig azt,kérdi,ha adódik valami probléma,hogy mi lesz,ha az anyjáék megtudják,pl.randizott egy pasival.de dobta a pasit,mert félt,mi lesz,ha megtudják a szülei,hogy pasija van.
Rengeteget beszéltem vele ezekről a dolgokról,de nem hajlandó változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!