Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 21 éves ember, akit még...

Egy 21 éves ember, akit még mindig a szülei irányítnaka, és elvárja, hogy mindent a szülei intézzenek el neki, fel fog nőni valaha?

Figyelt kérdés

Egy barátnőmről van szó,egyetemi csoporttársam is egyben,szinte képtelen önálló döntést hozni,minidig a züleitől kérdi telefonon,mit tegyen,képes napokig siránkozni dolgokon,a dolgokat még gyerekesen fogja fel,eljött fősulira azért,hogy a neve mellett legyen majd valami,ha az egyetemet elvégzi,de ő azt hitte,hogy az egyetem is olyan lesz,hogy szinte semmit se fog kellenie csinálni,és úgy meglesz a diplomája,most meg nekem siránkozik,hogy honnan szerezze meg ezt vagy azt a jegyzetet,könyvet stb...

Szemorvoshoz kellett volna már rég mennie,mert rossz a látása,romlik egyre jobban,de nem ment el,mert a szülei munka miatt nem tudtak vele menni,most én szedtem rá,hogy menjen egyedül.

Mindig azt,kérdi,ha adódik valami probléma,hogy mi lesz,ha az anyjáék megtudják,pl.randizott egy pasival.de dobta a pasit,mert félt,mi lesz,ha megtudják a szülei,hogy pasija van.

Rengeteget beszéltem vele ezekről a dolgokról,de nem hajlandó változni.

2011. okt. 30. 17:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
82%
nem ertem miert akarsz megvaltoztatni valakit. azert viselkedik igy mert neki ez jo. te max adj neki par uj gondolkodasi modot, mutass peldat es azzal engedd el. es aha sirankozik akkor szolj neki hogy kosz de nem erdekelnek a sirankozasok. vagy a talpadra allsz vagy szallj le rolam ilyesmikkel.
2012. ápr. 14. 07:30
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen persze. Mindenki megkapja előbb-utóbb a pofonokat, amiktől kénytelen lesz majd a saját lábára állni. Lehet, hogy majd csak 10 év vagy 20 év múlva. De senki nem kerülheti el. De ezt ne te erőltesd, ezt bízd rá sorsra, majd az elrendezi...
2012. aug. 7. 09:43
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2013. okt. 16. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!