Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya nem foglalkozik velem!...

Anya nem foglalkozik velem! Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

1 szót sem váltunk! Nem hiszem el, hogy annyira fáradt lenne, mikor csak összedob egy ebédet, és ennyi...

Le se szar...

Bezzeg suliidőben én csináljak mindent, mert hát miért is ne.. 4-re érek haza, kitakarítok, elmosogatok, stb, ott tartok, hogy este 7 óra és még nem tanultam, nem foglalkoztam az állataimmal, ráadásul rengeteg kisvizsgám lesz decemberben, és még alig tudok valamit, mert egyszerűen nincs időm kidolgozni a tételeket.. Általában 1 körül megyek aludni suliidőbe és 5:40-kor kelek... Nem kicsit vagyok már ki idegileg..

Erre anya mondja, hogy fáradt.. már nevetséges :((

16/L

2011. okt. 30. 11:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
5 ös nem igaz hogy a munkanélküli nők depressziósak lesznek mert anya már vagy 12-13 éve nem dolgozik és mégse viselkedik így van életkedve stb.
2016. szept. 9. 00:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Az #5-ös úgy értette, hogy jó eséllyel azok lesznek, és ez nagyon is igaz. Akkor is, ha neked van egy személyes tapasztalatod, ami eltér az átlagtól.

Kérdező, most már 22 éves vagy, hogy alakultak a dolgok?

2017. jún. 10. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!