A szüleim mennek Kanadába, de én nem akarok?
Figyelt kérdés
Nekem semmi kedvem Kanadába menni.Ha csak bele gondolok,hogy itt kell hagynom a hazámat sírni tudnék.Olyan érzésem van mintha kiszakadna belőlem egy darab ha csak bele gondolok.
Mit tudnék tenni?Nekem hiányozna minden.De ők mindenképp menni akarnak.Főleg a magyar konyha hiányozna.Elvileg sehol nem főznek olyan jól mint itt a kis hazánkban.
2011. okt. 29. 00:50
31/38 anonim válasza:
És hogy mentek ki? Mi is ebben a periódusban vagyunk csak azért kérdezem:)
33/38 anonim válasza:
Én a boldogságtól sírnék, ha a szüleim bejelentenék, hogy kiköltözünk Kanadába..:/ :) de ez nagyon jó hogy ennyire szereted a hazádat :)
34/38 Lenzsér Judit válasza:
Szerintem ülj le velük és beszéld meg velük hogy nem szeretnél kimenni Kanadába mert hiányozna neked a hazád.Ha nem sikerül írj új üzit
35/38 anonim válasza:
Kanadába nem akarsz elmenni? Én ha tehentém már holnaptól indulnék! Így 17 évesen ez lenne az álmom, hogy Amerikában élhessek.
36/38 Veronikácska válasza:
Hat te fogyatekos vagy rendesen..
ezer orommel mennek Kanadaba..
meg hogy sirnek ezert a szar orszagert..undorito emberek..szar orszag
ha van eszed elhuzol innen.
37/38 anonim válasza:
Régi kérdés, de mondok valamit. Ottawa egy viszonylag európaias város, sok utcája van, ami európai hangulatú. Ennél már csak Québec City európaibb. Ha majd hiányzik a hangulat, elmehetsz egy óvárosi részbe. Amúgy hol tartasz? Végül kimentél?
38/38 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem tudlak sajnálni :D főzni mindenhol tudnak. A magyar konyhában meg mindent bele receptek vannak. Ez nem indok, csak félsz/féltél új életet kezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!