Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim mennek Kanadába, de...

A szüleim mennek Kanadába, de én nem akarok?

Figyelt kérdés

Nekem semmi kedvem Kanadába menni.Ha csak bele gondolok,hogy itt kell hagynom a hazámat sírni tudnék.Olyan érzésem van mintha kiszakadna belőlem egy darab ha csak bele gondolok.

Mit tudnék tenni?Nekem hiányozna minden.De ők mindenképp menni akarnak.Főleg a magyar konyha hiányozna.Elvileg sehol nem főznek olyan jól mint itt a kis hazánkban.

2011. okt. 29. 00:50
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
69%
Hülye vagy, de ne rinyálj, ha ennyi eszed van fogod magad és ha elmúltál 18 visszaköltözöl, ennyi.
2011. okt. 29. 01:08
 12/38 anonim ***** válasza:
89%

"ha kicsit idősebb lenék akkor eltudnék menni valahova albérletbe és itthon tudnék maradni"

Azt te csak hiszed aranyom. tudod mennyibe kerül bérelni egy albérletet? Meg a rezsi mennyi lenne? Egy műszaki diploma nélkül nem lehet fenntartani

2011. okt. 29. 01:08
 13/38 anonim ***** válasza:
88%

te jó ég én örülnék ha Kanadába mehetnék :)

gondold el tiszta jó lesz majd amerikába menni :D

pluszba 2 nyelven fogsz tudni csomó új ismerős ÁÁÁÁ te szerencsés!

2011. okt. 29. 01:11
 14/38 anonim ***** válasza:
63%

"az országnak szüksége van a magyar emberre. "

egy tehetős elnökre max igen de nem egy kamaszra már bocsi :D

2011. okt. 29. 01:13
 15/38 A kérdező kommentje:
Szóval akkor szerintetek.Menjek?
2011. okt. 29. 01:38
 16/38 anonim ***** válasza:
53%

Én teljesen megértem a kérdezőt. Lenne lehetőségem kimenni külföldre dolgozni, igaz a szüleim nélkül, de kb úgy érzek, ahogy a kérdező. Én nem fogok kimenni. Legalábbis végleg nem. Igaz, hogy itt sem könnyű megélni, de magyarként nem lenne könnyű megszokni az ottani nyelvet, kultúrát, szokásokat. Külföldön idegen lennék. És nem hiszem, hogy külföldön kolbászból van a kerítés.

Egy magyar nő kiment a testvéréhez usába, aki ott él már 20-30 éve. Ő mesélte, mikor hazajött, hogy tesója SEMMIT nem (tud) főz(ni), gyorskaján élnek és teljesen odáig voltak, amikor összedobott nekik egy gulyást...

Szóval mindenki maga tudja...de én maradok :)

2011. okt. 29. 01:58
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Nézd fog fel úgy, hogy ki mész aztán ha 10-15 év múlva mégis vissza akarsz jönni, akkor vissza jössz és az addig keresett pénzel csinálsz itthon valamit (pl.vállalkozás).

Azzal többet segítesz az országnak majd, mert egyenlőre ez a mostani kormány az közemberek ellensége. Ha albérletbe vonulsz azzal nem leszel senki hasznára.

2011. okt. 29. 02:11
 18/38 anonim ***** válasza:
70%
en 10 eve vagyok itt de nem mennek haza semmi penzert....
2011. okt. 29. 02:17
 19/38 anonim válasza:
91%
gondolkodás nélkül mennék...
2011. okt. 29. 03:36
 20/38 anonim ***** válasza:
89%
Hát, hallod, ilyen hazafias dumával engem nem győztél meg. Ha nincs kedved ne menj ki. Én viszont adnék magamnak egy esélyt. Az élhetőbb életre.
2011. okt. 29. 06:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.