A szüleim mennek Kanadába, de én nem akarok?
Nekem semmi kedvem Kanadába menni.Ha csak bele gondolok,hogy itt kell hagynom a hazámat sírni tudnék.Olyan érzésem van mintha kiszakadna belőlem egy darab ha csak bele gondolok.
Mit tudnék tenni?Nekem hiányozna minden.De ők mindenképp menni akarnak.Főleg a magyar konyha hiányozna.Elvileg sehol nem főznek olyan jól mint itt a kis hazánkban.
"ha kicsit idősebb lenék akkor eltudnék menni valahova albérletbe és itthon tudnék maradni"
Azt te csak hiszed aranyom. tudod mennyibe kerül bérelni egy albérletet? Meg a rezsi mennyi lenne? Egy műszaki diploma nélkül nem lehet fenntartani
te jó ég én örülnék ha Kanadába mehetnék :)
gondold el tiszta jó lesz majd amerikába menni :D
pluszba 2 nyelven fogsz tudni csomó új ismerős ÁÁÁÁ te szerencsés!
"az országnak szüksége van a magyar emberre. "
egy tehetős elnökre max igen de nem egy kamaszra már bocsi :D
Én teljesen megértem a kérdezőt. Lenne lehetőségem kimenni külföldre dolgozni, igaz a szüleim nélkül, de kb úgy érzek, ahogy a kérdező. Én nem fogok kimenni. Legalábbis végleg nem. Igaz, hogy itt sem könnyű megélni, de magyarként nem lenne könnyű megszokni az ottani nyelvet, kultúrát, szokásokat. Külföldön idegen lennék. És nem hiszem, hogy külföldön kolbászból van a kerítés.
Egy magyar nő kiment a testvéréhez usába, aki ott él már 20-30 éve. Ő mesélte, mikor hazajött, hogy tesója SEMMIT nem (tud) főz(ni), gyorskaján élnek és teljesen odáig voltak, amikor összedobott nekik egy gulyást...
Szóval mindenki maga tudja...de én maradok :)
Nézd fog fel úgy, hogy ki mész aztán ha 10-15 év múlva mégis vissza akarsz jönni, akkor vissza jössz és az addig keresett pénzel csinálsz itthon valamit (pl.vállalkozás).
Azzal többet segítesz az országnak majd, mert egyenlőre ez a mostani kormány az közemberek ellensége. Ha albérletbe vonulsz azzal nem leszel senki hasznára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!