Miért nem alszol?
Figyelt kérdés
:)2011. okt. 29. 00:43
11/20 A kérdező kommentje:
én reggel fogok aludni :) Most a Gyalog galopp-ot nézem :D
2011. okt. 29. 01:09
12/20 anonim válasza:
Hát kizárásos alapon azért nem alszok mert még nem számoltam meg a báránykáimat és nélkülük nem megy xD Viccet félre téve nem tudom miért nem hunytam még le szemhéjam, unatkozom,busulok,bánatom van xD Itt probálok felvidulni :D
Üdv:Egy ébren álmodó Csiki :)))
13/20 anonim válasza:
utolsó ne busulj :(
meghallgatunk!
14/20 anonim válasza:
KEdves vagy utolsó :) De nem akarom ide leírni, hogy mennyire nem szeretem most a férfiakat :) Tipikus pasi örül, lány sír szindróma :) az a fránya 7köznapi élet...
15/20 A kérdező kommentje:
Szegény! Ha akarod itt kipanaszkodhatod magad, meghallgatunk :)
2011. okt. 29. 01:26
16/20 anonim válasza:
hát ha tudnád hogy ugyanebben a cipőben járok :S de én sem szeretek panaszkodni:(
17/20 anonim válasza:
Arik vagytok,hogy meghallgatnátok :)) Mindenkinek fel a fejjel még nekem is fő a pozitív gondolkodás :)) Szép napot skacok :))
18/20 anonim válasza:
Most épp azért nem alszom, mert ebédelek. :)
19/20 anonim válasza:
Ez jó :D most épp azért nem alszok mert édességet zabálok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!