Nem vagyunk már gyerekek, de nem illene szólni a párodnak, ha nem alszol otthon?
A párom már többször megcsinálta azt, hogy nem jött haza aludni, és anyósom irt este 10kor egy sms-t, hogy ne aggódjak, náluk van a párom.
Ne értem, miért költöztünk össze, ha egy héten akár 3-4 alkalommal is egyedül vagyok a lakásban.
Nem kell, hogy minden percéről beszámoljon, de elég gáz, hogy mástól tudom meg, hogy nem fog itthon aludni.
Ilyenkor nem csajozik, nem kocsmázik, egyszerűen munka után haza megy a szüleihez, nem hozzám. Ezzel nincs gondom, csak szóljon, hogy ne aggódjak érte...
Vagy túl aggódom az egészet?
Az én párom mindig velem alszik.
Volt egy ilyen pasim nekem is régebben, de őt otthagytam.
Egyrészt mert mindig is túl keveset foglalkozott velem, és nem ragaszkodott hozzám, később meg meg is csalt.
Tehát úgy döntöttem, hogy nem szeret és jól kidobtam a lakásomból.
Kb 3-4 hete csinálja ezt. De nem tudom miért. 5ig dolgozik, legkésőbb 6ra haza szokott érni.
Háromnegyed 8, és ő sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!