Biológus szeretnék lenni, de a szüleim azt akarják, hogy orvos legyek. Mit tegyek?
Szia, mi újság azóta? Nem akarok ítélkezni a szüleid felett de én is egyet értek avval hogy ez szánalmas. Nem a gyerekük ellen kellene munkálkodniuk, hanem támogatniuk kellene veszekedés helyett. Na mindegy. Amúgy nekem is ilyen volt az egyik szülöm, de én elég öntörvényű voltam mindig, saját fejem után megyek.
Amúgy hova jelentkeztél? Mert ha nagyon kiabálnak emiatt és rontják az otthoni levegőt akkor érdemes elmenni másik városba tanulni és akkor koliban lakhatnál.
Fontos hogy praktikusan próbáld nézni a dolgokat és hallgathatsz a tanácsokra, de a vészmadarakat inkább kerüld. Az itt hozzászólók között is volt egy pár, a 11-es válasznak egyenesen apokaliptikus felhangja volt, ráadásul alaptalanul. Ha külföldön szeretnél dolgozni akkor akár már a mesterképzést is tervezheted külföldre, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!