Felnőtt ember létedre a szüleid "megünneplik" veled a gyereknapot?
Figyelt kérdés
Tartjátok a gyereknapot,mert igaz,hogy már gyerek nem vagy,de a gyerekük maradsz a szüleidnek egy életen át.
Kiváncsi vagyok,kinél,hogy szokás!
2009. máj. 5. 05:30
11/13 anonim válasza:
Amikor még gyerek voltam, akkor meg ünnepeltük, nem kell nagy dologra gondolni, hiszen mi is szegények voltunk! Azon a napon nem volt semilyen házimunkánk, sokat játszottunk anyuékkal (társasjáték, tollaslabda....)kaptunk valami kis csokit, mikor mi fért bele! Azok voltak ám a szép idők!!! Most anyu már nem él, de aki felnevelt (keresztanyu), a mai napig megemlékezik rólunk, elmegyünk moziba, vagy meghív ebédre! 30/L
12/13 anonim válasza:
Sajnos a szüleim akkor sem foglalkoztak a gyereknappal, amikor még kicsi voltam :-(
13/13 anonim válasza:
lehet, hogy röhejes, de mi szoktunk kapni anyuéktól kakasos nyalókát a poén kedvéért:) Egyébként 34 éves vagyok, és már nekem is van gyermekem (persze vele jobban ünnepeljük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!