Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy nem találok munkát? Idén fejeztem be a sulit, de munka sehol. Mindenhol 3-5 év tapasztalat kell, de, hogy legyen ha még próba időre sem vesznek fel?!
Én is ilyen cipőben járok. Júniusban végeztem, bár nem diploma, de azért FSZ képzés. És még csak egy nyavalyás interjúra se hívtak be eddig sehova.
23N
Júniusban végeztem, képtelen vagyok elhelyezkedni. Mindent megpróbáltam, konkrétan az örömlányon kívül bárminek elmennék dolgozni, de sehova sem vesznek fel. :(
Sajnos észrevettem magamon, hogy kezdek depis lenni emiatt, nagyon sokat sírok, és a legtöbbször az váltja ki, hogy esténként megnézem az e-mailjeimet és semmi értelmes levél nem vár.:(
Iszonyú nehéz elhelyezkedni sajnos...
Akkor sajnos nem csak én vagyok így ezzel.
Sokszor kilátástalannak látom a helyzetemet.
Én nem félek ettől, nekem biztosan lesz munkám suli után, sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagytok :( Esetleg másik szakma után nem tudtok nézni, tudtommal a munkaközvetítőnél lehet ingyenes szakmát szerezni, nem tudom milyet, de a barátnőm is ezzel szenved, ő említette ezt.
A legjobbakat kívánom nektek minél hamarabb!
16.11 vagyok
Igen én is érzem ezt az elkeseredettséget ami napról napra nő. Ráadásul mivel nincs keresetem nem tudok eljárni szinte sehova. Így igen csak unalmasan telnek a napjaim. És az ingerszegény környezetbe kezdek beleőrülni. Unalmamban többet eszem az átlagnál, így lassan már a ruháimba se férek bele :S
Én másfél év után találtam melót, igaz köze nincs a szakmámhoz, de örülök hogy végre akadt valami. Egyszerűen borzalmas érzés az, amikor nincs semmi lehetőség. Én pont emiatt költöztem fel Pestre, mert itt azért valamivel jobb a helyzet, mint vidéken.
Másfél hónap után sikerült munkát találnom, nem ez álmaim netovábbja, de bármennyire is fárasztó, a muszáj nagy úr. Én csak annyit tudok mondani, hogy ne adjátok fel. Nekem is nagy szerencse kellett hozzá, hogy ez összejöjjön, mivel se tapasztalatom, se szakképzettségem nincs a melóhoz, mégis felvettek, mert szimpi voltam és sokat mosolyogtam az interjún, ezt kerek perec meg is mondták. Most már csak igyekezni kell megtartani.
Sok sikert mindenkinek!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!