Miért egy gyerek ragyogja be a mindennapokat?
Kedves 11:35-ös
Persze, hogy mindenki kicsi babáról írt, mert az volt a kérdés. Nem arra volt kíváncsi a kérdező, hogy ki mennyire szereti a kamasz gyerekét.
Egyébként pedig nem korfüggő, hogy valaki szereti-e a szüleit. Voltak vitáim a szüleimmel, előfordult, hogy 1-2 hónapig nem beszéltünk, de attól még szeretem őket. FELTÉTEL NÉLKÜL! Még ha nem is a világ legtökéletesebb emberei.
9:29-es voltam
Tudjátok nem annyira feltétel nélküli ez a szeretet. Van gyerekem, vannak szüleim. És bizony elgondolkodtam már ezen, ha már mindenhol szajkózzák.
Vannak emberek akik utálják a szüleiket, mert pocsék embernek tartják őket. Van olyan ember aki nem szereti a gyerekét mert "csak a baj van vele". Szóval szerintem igenis azért szeretjük ennyire a szülőket, gyerekeket, mert ők is szeretnek minket. Mert boldogságot ad, ha átölelnek, rád mosolyognak, mert adnak is, nem csak kapnak.
Szerintem a gyerek nem szereti feltétel nélkül a szülőt,ez butaság.A gyerek ahhoz mérten viszonyul a szülőhöz,amit kapott tőle.
A szülő szeretheti feltétel nélkül a gyerekét.
Szerinted miért van az,ha vkinek lesz gyereke,akkor azt jobban szereti,mint aszüleit?
Azért,mert ez így van kódolva.A gyerek idővel nem kötődik a szülőkhöz annyira.
De a szülő mindig fogja szeretni a gyerekét.
Jó itt most kivétel ez alól a megélhetési gyerekgyártók csapata:D
Mar akiet. az enyemet biztos nem mert nem szeretem a gyerekeket es kifejezetten idegesitenek.
Ja es nincs es nem is lesz gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!