Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Késztetést érzek...

Kollar1000 kérdése:

Mit tegyek? Késztetést érzek rá. Hogy.

Figyelt kérdés
Sziasztok!! Kb egy hónapja itt írtam hogy nagy a valószínűsége hogy a páromnak viszonya volt/van,.Egy kollégájával. Azóta minden létező cselt kipróbáltam hogy valja be.Ami persze nem történt meg.Ez dühít.De ami még ennél is ilyesztőbb az az hogy Olyan pipa vagyok a nőre,,(mert ismerem)Hogy néha elkap a hév olyan szinten hogy félek ,,olyat teszek vele amit megbánok.Álmomban már ......a többit nem irom mert gáz.Ti jártatok már így?És tudom hogy beteges...De 15 év van a kapcsolatunkba.
2011. okt. 26. 22:58
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
15éve együtt vagyunk,,hogy hajam ott? Annyi a bizonyiték hogy facebokkon tartja a csaj a kapcsolatot.Nem tudja hogy tudom a jelszavát.Belenéztem! vesztemre! Mert akkor láttam hogy az a nő az össze kötő a párom álitolagos szeretőjével
2011. okt. 27. 15:58
 22/27 A kérdező kommentje:
ez nekem is fúra szerintem most akarják a dolgot nyélbe ütni,,nem tudom! amit lementettem bizonyítékba abban ez állt!ez a közvetítő:::na mizu? átadtam az üzeneted a ju....nak,.Ő is puszil.elvitted már valahová?Férjem válasza:::még nem!!,,Közvetitő:::nem tudom mi van vele olyan??Férjem válasza:..szerelmes!
2011. okt. 27. 15:59
 23/27 A kérdező kommentje:
ő kocsival jár,,,gyakorlatilag bármikor találkozhatnak.Időben haza ér általában nem késik.De eléggé kötetlen a munka beosztás.Nem vagyok mindig mellette.Ő reggel vagy délután vagy este,,(3 műszakos)elmegy aszt sem tudom oda megy e ahova mondja.Haza is viheti a csajt.10km+ felsem tűnik,
2011. okt. 27. 16:04
 24/27 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

15,36.!! Jógos.Ott a pont,,de ha valaki lebúkik,akkor mért nem valja be??Mért jó a hazugság?Igy kényelmes?"

Miért jó a hazugság? Azért mert valamiért nem akar szakítani veled. Nem feltétlenül azért mert annyira szeret, nem ismerem a körülményeiteket, sok oka lehet hogy miért marad veled. Ha nem akar balhét hülye lenne bevallani neked, hogy szemét volt. Abban van hogy előbb vagy utóbb úgyis abbahagyod a faggatózást. És így is lesz. Ha 100%-ig biztos vagy benne hogy megcsalt, akkor vagy elhagyod, vagy pedig megbocsájtasz és továbbléptek rajta. Ez utóbbi a legnehezebb és talán lehetetlen is, hogy ha még annyira sem tisztel a párod hogy bevallja. És ebben az esetben valószínűleg meg sem érdemli a megbocsájtást. Vagy homokba dugod a fejed és meggyőzöd magad, hogy tévedtél. Tudom milyen dühítő, ha valaki hülyének néz. Volt már benne részem nekem is. Aztán végül szakítottam, mert éreztem hogy nem őszinte velem. Ha nem ismeri el a vétkét akkor nem tudjuk megbeszélni hol rontottuk el (hiszen ez esetben a hazug fél kénytelen úgy tenni mintha semmi gond nem lenne), és semmi sem fog érdemben változni, effektíve nincs értelme tovább folytatni a kapcsolatot bármennyire is fáj ezt bevallani magunknak. Vagy szenvedhetsz mellette még néhány évet amíg elege nem lesz a helyzetből teljesen. Akkor jól elhagy, te meg akkor leszel csak igazán összetörve, hogy nem elég hogy megcsalt még ott is hagyott. Romokban lesz az önbecsülésed. Félreértés ne essék, én ezt nem kívánom neked. Csak esélyes a dolog sajnos ha minden marad a régiben. De ne legyen igazam!

2011. okt. 27. 16:34
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!! azért irtam(másoltam) be hogy kb,képbe legyél,de megtalálod az egész sztorit.Itt ezen az oldalon.Nagyon fáj,És a legrohadtab az hogy nem tudok bízni benne,És igen kettőn áll a dolog,De Mi a bűnöm?az hogy nevelem a gyerekeket? dolgozom. Próbálok jó szerető lenni?Jó társ,És ennyit nem kapok megbecsülésként hogy bevallja.Igen talán azért nem hagy el mert neki kényelmes egy biztosat szédíteni mint át lépni egy bizonytalanba.
2011. okt. 27. 16:52
 26/27 anonim ***** válasza:
Neeem, nincs szó bűnről a részedről, csupan hibáztatok. Ez nem menti fel őt, a férjed. Ha nem kapott meg valamit tőled azt tudatnia kellett volna veled, hogy lehetőséged legyen másképp csinálni. Szerintem nálatok is a kommunikációban rejlik az ok. Sok ember nem fektet erre elég hangsúlyt. Aztán jön a baj. Bőven elég ha az egyik fél nem elég nyitott a priblémák megbeszélésére. Ne haragudj mennem kelll, ha gondolod privatban folytatom holnap, akkor küldj egy mailt:)
2011. okt. 27. 17:48
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igaz hogy nem a harmadik fél a hibás. Ő is az! "Normális" ember nem kezd ki olyannal akinek van párja. Nyilván az is bűnös aki megcsalja a másikat.
2011. okt. 27. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!