Mit tegyek? Késztetést érzek rá. Hogy.
"A kérdező kommentje:
15,36.!! Jógos.Ott a pont,,de ha valaki lebúkik,akkor mért nem valja be??Mért jó a hazugság?Igy kényelmes?"
Miért jó a hazugság? Azért mert valamiért nem akar szakítani veled. Nem feltétlenül azért mert annyira szeret, nem ismerem a körülményeiteket, sok oka lehet hogy miért marad veled. Ha nem akar balhét hülye lenne bevallani neked, hogy szemét volt. Abban van hogy előbb vagy utóbb úgyis abbahagyod a faggatózást. És így is lesz. Ha 100%-ig biztos vagy benne hogy megcsalt, akkor vagy elhagyod, vagy pedig megbocsájtasz és továbbléptek rajta. Ez utóbbi a legnehezebb és talán lehetetlen is, hogy ha még annyira sem tisztel a párod hogy bevallja. És ebben az esetben valószínűleg meg sem érdemli a megbocsájtást. Vagy homokba dugod a fejed és meggyőzöd magad, hogy tévedtél. Tudom milyen dühítő, ha valaki hülyének néz. Volt már benne részem nekem is. Aztán végül szakítottam, mert éreztem hogy nem őszinte velem. Ha nem ismeri el a vétkét akkor nem tudjuk megbeszélni hol rontottuk el (hiszen ez esetben a hazug fél kénytelen úgy tenni mintha semmi gond nem lenne), és semmi sem fog érdemben változni, effektíve nincs értelme tovább folytatni a kapcsolatot bármennyire is fáj ezt bevallani magunknak. Vagy szenvedhetsz mellette még néhány évet amíg elege nem lesz a helyzetből teljesen. Akkor jól elhagy, te meg akkor leszel csak igazán összetörve, hogy nem elég hogy megcsalt még ott is hagyott. Romokban lesz az önbecsülésed. Félreértés ne essék, én ezt nem kívánom neked. Csak esélyes a dolog sajnos ha minden marad a régiben. De ne legyen igazam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!