Kollar1000 kérdése:
Mit tegyek? Késztetést érzek rá. Hogy.
Figyelt kérdés
Sziasztok!! Kb egy hónapja itt írtam hogy nagy a valószínűsége hogy a páromnak viszonya volt/van,.Egy kollégájával. Azóta minden létező cselt kipróbáltam hogy valja be.Ami persze nem történt meg.Ez dühít.De ami még ennél is ilyesztőbb az az hogy Olyan pipa vagyok a nőre,,(mert ismerem)Hogy néha elkap a hév olyan szinten hogy félek ,,olyat teszek vele amit megbánok.Álmomban már ......a többit nem irom mert gáz.Ti jártatok már így?És tudom hogy beteges...De 15 év van a kapcsolatunkba.2011. okt. 26. 22:58
11/27 A kérdező kommentje:
Utolsó!! köszi,, megpróbáltam,De nem megy!15éve vagyok vele.két gyerek van nem könnyű És igen,,Hallani akarom!! ennyi jár nekem az együtt töltött idők miatt megérdemlem hogy a szemembe mondja,.Fáj így is úgy is.De akkor eldönthetném hogy is állok,vele,.De a mellébeszélést aszt nem szeretem,.
2011. okt. 27. 10:56
12/27 anonim válasza:
Csak nehogy úgy járj, mint egy feleség, aki egy idegen cérnával felvarrt gomb miatt meg volt győződve, hogy a férje megcsalja. Jeleneteket rendezett, tüntetően zokogott a férje előtt. Aztán kiderült, hogy egy színházi ruhatárosnő varrja fel unalmában a vendégek gombjait.
13/27 A kérdező kommentje:
kösz,,de minket ez nem fenyeget.Mivel nem járunk színházba.legalábbis velem nem jár
2011. okt. 27. 15:07
14/27 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne csinálj hülyét magadból, mire kiderülne, hogy vaklárma volt.
15/27 A kérdező kommentje:
na figyi ha itt maradsz a gépnél bemásolom a történteket.!
2011. okt. 27. 15:32
16/27 anonim válasza:
Szerintem sem a harmadik felet kell hibáztatni. Ebben egyetértek az előttem szólókkal. Ellenben nem sokra tartom az olyan embereket akik hajlandóak, sőt örömmel vesznek részt egy PÁRkapcsolatban harmadikként. Nekem nem kellene olyan férfi aki szakítás előtt vagy helyett inkább megcsalja a párját. Ha utána a mi kapcsolatunkban lenne probléma, akkor nálam is ehhez az elegáns "problémakezelési" módszerhez folyamodna, amire nincs szükségem. Örök szeretőként meg nem lennék boldog. Ne úgy "oldja meg" a pasas a gondjait, hogy engem kúrogat mi közben párkapcsolata van és gyerekei. Meg igyekszem nem tenni olyasmit amit magamnak sem kívánnék soha. Egyébként nyugi kérdező! El fog múlni ez az érzés. Vagy megnyugszol, vagy eljutsz arra a pontra hogy leszarod. Ott már könnyebben el fogod tudni dönteni hogy hogyan tovább. Kell idő amíg ez letisztul benned. Inkább gondolkodj azon, hogy mit rontottatok el, hol hibáztál te, és hol a párod. Javarészt kettőtökön múlt ha megcsal(t), erre mérget vehetsz.
17/27 A kérdező kommentje:
15,36.!! Jógos.Ott a pont,,de ha valaki lebúkik,akkor mért nem valja be??Mért jó a hazugság?Igy kényelmes?
2011. okt. 27. 15:41
19/27 A kérdező kommentje:
rendben de hószú lesz
2011. okt. 27. 15:55
20/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok,. Segítsetek!!!!Most tudtam meg hogy nagy a valószínűsége hogy a párom megcsal,,régi volt a gyanúm.És ezért hogy ne derüljön ki egy harmadik személy a közvetítő a nő meg a párom között.Hogy derítsem ki??? A párom nem tudja hogy tudom a titkát.Egy munkahelyen dolgoznak.Tapasztal,asszonyok segítséget is kérem irhátok privátba is .Teljesen kivagyok.Köszönöm ha irtok
2011. okt. 27. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!